2777
2789
عنوان

دردل یه مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 53 پست
امروز يه تاپيك ميخوندم كه به يكي هم گفتن هر دو كليه بچه از كار افتاده و بچه نهايت تا ١٠ روز زنده ميم ...

الهی ...خدایا کار منم درس کن بیام همینجا از معجزت بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزممممم😢💔❤️ امیدوارم آرامش داشته باشی الان اگه نظر دکترا اینه… گوش کن بعدا بیشتر اذیت نشی&nbs ...

سلام عزیزم زنگ زدم مطب دکتر صدری سونوی آنومالی گفتن هزینش۷۰۰میشه و چیز خاصی نیست..فقط با خیال راحت برم؟

چن هفتگی بت ایطو گفتن..من۲۱هفتع ام 

23 هفتگی گفتن 33 هفتگی هم زایمان کردم😕

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
23 هفتگی گفتن 33 هفتگی هم زایمان کردم😕

آها خوبه خداروشکر عزیزم..سیسمونی خریدی؟من ک دس پام گم کردم دل ندارم بخرم..من اگ بخوام۷ماهگی بدنیا بیارم میشم چن هفته؟سزارین میکنن؟

آها خوبه خداروشکر عزیزم..سیسمونی خریدی؟من ک دس پام گم کردم دل ندارم بخرم..من اگ بخوام۷ماهگی بدنیا بی ...

چرا باید هفت ماهه بدنیا بیاری ؟؟

من به خاطر شوهرم مشکلاتم زود بدنیا امد 😕

چون یه دفعه امد دقیقه 90 مامانم سریع رفت خرید اما یه چن دست قبلش خریده بودم اما سرویس کمد و اینا 3ماه بعد حاضر شد ..

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
چرا باید هفت ماهه بدنیا بیاری ؟؟ من به خاطر شوهرم مشکلاتم زود بدنیا امد 😕 چون یه دفعه امد دقیقه 9 ...

آها ..چون میترسم سونو آخر هم همی حرف بزنه اگ بیشتر نگه دارم فوت شده😔یا خودم آسیب بیشتری ببینم

نه به دلت بد راه نده مگه تکون نمیخوره ؟؟