2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام واکسناشو باید ببری دامپزشکی خودشون میزنن هرچی نیاز باشه قرص انگلم باید هر چندمااه یه بار بدی بعد شناسنامه اگر داره ک واکسناشو نوشته نداره برو دامپزشکی براش میدن غذا هم ک بهترینش رویال کنیون هست ک خیلی گرون شده سعی کن لز اول عادتش بدی غذا خونگی درست کنی خودت سینه مرغ و سبزی جات 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

اینا رو نیارید تو زندگی‌تون بیچاره ها رو به اسم محیط‌زیست میارید 

محصور و مجبورش میکنید به قوانین زندگی انسانی

نجس هم هست تازه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اول میخواستم بدونم مارک غذاش چیه بعد من سگی که گرفتم ۸ ماهشه واکسن دو ماهگیشو نزدن من اگه الان براش ...

اینو از دکترش بپرس برا واکسن

مارک غذای فعلیش سِلِبُنِ

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
اینا رو نیارید تو زندگی‌تون بیچاره ها رو به اسم محیط‌زیست میارید  محصور و مجبورش میکنید به قوا ...

تو خوبی

نجس خخخخ

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
اول میخواستم بدونم مارک غذاش چیه بعد من سگی که گرفتم ۸ ماهشه واکسن دو ماهگیشو نزدن من اگه الان براش ...

مارک غذاها زیاده بستگی ب سگت داره ک نژادش چیه.... و این چون الان زیر یک سال غذای سگ های زیر یک سال باید بگیری که نوتری مثلا ی مارک خوبشه... ولی مثلا میتونی علاوه بر غذای خشک غذای بدون ادویه استخوان و چربیم بهش بدی مثلا فرنی بدون شکر مرغ ریش ریش شده تخم مرغ ابپز البته اگه دندون دراورده 

واکسشم اره برو دامپزشکی براش بزنن

اینا رو نیارید تو زندگی‌تون بیچاره ها رو به اسم محیط‌زیست میارید  محصور و مجبورش میکنید به قوا ...

عزیزم اینا خرافات اگه اینطوریه انسان از سگ هم نجس تره بعدم مگه اون یک بیچاره چه گناهی کرده که بهش میگید نجس

تو خوبی نجس خخخخ

واقعا گناه داره حیوون من خیلی دلم برای حیوونای خونگی میسوزه از پرنده گرفته تا سگ و گربه و ...

طبیعت حیوون و تغییر میدن به اسم حمایت و فقط برای تفریح و سرگرمی

الان شما اگه نجس و نمینوشتید هیچکس جوابی نداشت بهتون بده فقط قسمت اخر جمله اتون رو میبینن