2777
2789
واقعا گناه داره حیوون من خیلی دلم برای حیوونای خونگی میسوزه از پرنده گرفته تا سگ و گربه و ... طب ...

عزیزم همین حیوون بره بدون اب و غذا به سختی اب و غذا پیدا کنه میشه حمایت🤣 در ضمن برای تفریح و سرگرمی نمیخوام برای یک عضو جدید تو خانوادمون که اون باشه میخوام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما اگه نجس و نمینوشتید هیچکس جوابی نداشت بهتون بده فقط قسمت اخر جمله اتون رو میبینن

مهم نیست. من حتی نخوندم جوابشون رو. 

به هر حال حکم خدا رو باید بدونن.

بعدا قیامت میگن آره این‌میخک دید

میتونست بگه نگفت!

من به حکم دینی و قرآنیم عمل کردم.

و اتفاقا کسی که در جواب دعوت به حق و دین برگرده و بد برخورد کنه

خیلی عذابش بیشتره.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم همین حیوون بره بدون اب و غذا به سختی اب و غذا پیدا کنه میشه حمایت🤣 در ضمن برای تفریح و سرگرمی ...

عزیزم یعنی قدیم که اینحور نگهداری ها نبود همه حیوانات میمردن از گرسنگی ؟

حتی این سگای ولگردم از لحاظ اکوسیستم نتیجه حمایت های اشتباه ما انسان هاست که طبیعتشون و خراب کردیم

الان اکثر کسانی که سگ و گربه نگهداری میکنند بعد مدتی عقیمشون میکنند به خاطر راحتی خودشون به اسم مفید بودن برای حیوان 

نمیدونم واقعا چی بگم به خاطر این ظلم انسان به حیوانات

مهم نیست. من حتی نخوندم جوابشون رو.  به هر حال حکم خدا رو باید بدونن. بعدا قیامت میگن آره این ...

عزیزم ممنون بابت اینکه حکم خدا رو گفتید و من به شما احترام می ذارم و من میدونم سگ نجس (راستشو بخوای اینطور فکر نمیکنم) اما من یکم فکر کردم دیدم اگر قرار به نجسی انسان با گناهان خیلی نجس تره

بعد برای غذا نژاد مهمه

اره یه جورایی

غذای سگای نژاد بزرگ با نژاد کوچیک فرق داره

شیتزو و پیکینیز و اینا جز نژاد کوچیک حساب میشن

قبل هر کاری ببر واکسناشو بزن و حتما یه مشاوره مفصل بگیر از دامپزشک

فقط قبل رفتن سوالاتتو بنویس تا یادت نره

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

من شیتزو از بچگی آوردم الان یه سال نیمه شنیده بودم جیش مو بهش بدم محبت و وابستگی ایجاد مرتب بهش میدادم الان به شدت وابستش شده تا هوس می‌کنه می پره بغلم تا نخوره آروم نمیشه انگار چیزی ازش گم شده چکاب بردم سلامتیش نرمال بود درحالی که هیشوقت دارو انگل واکسن استفاده نکرده تازگیا شنیدم جیش خانم برای سگ مفیده حکمت داره