2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله  باید به مشاور روان شناخت،درمانگر مراجعه کنید

بله دارو وحتما همراهش رفتار درمانی فقط کتاب از حال بد به حال خوب رو هم بخون وتمریناتشو انجام بده pdfشم هست رفتار فرد۱۸۰درجه عوض میشه وذهنش آروم بعد درمان وسواس

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
پس اینایی که میگن نمیشه و همینجور بعد زایمان دارنش چی😲

مگه همه آدما مثه همن عزیزم 

من دیدم خوب شده دارو هم میخورد الان ی دونه قرصم نمیخوره

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
من ۲۱سالمه ناراحتم

علتش چیه ؟ عامل بیرونی داره ؟یعنی از مسئله ای ناراحتی ،اگه اینطوره سعی یا باهاش کنار بیایی ،یا خودت رو به بیخیالی بزنی و بهش فک نکنی 

اگه هم عامل خارجی نداره و حس می کنی به دکتر نیازه برو دکتر 

علتش چیه ؟ عامل بیرونی داره ؟یعنی از مسئله ای ناراحتی ،اگه اینطوره سعی یا باهاش کنار بیایی ،یا خودت ...

نه عامل بیرونی نداره ...کلا یه فکرایی میاد سراغم میریزم بهم مثلا میگم همه ما انسانیم ، از رو فکر و ذهن حرف می‌زنیم یا میگم مغز چیه ذهن چیه یعنی‌چی وقتی میان یجوری میشم حس میکنم دیوانه شدم . بعد مثلا دارم صحبت میکنم با یکی میگم داره از مغزش استفاده می‌کنه یا میگم احساسات یعنی چی ، یا یه سوالی دارم یه حسی میگه مگه خودت نمیدونی ک میپرسس

نه عامل بیرونی نداره ...کلا یه فکرایی میاد سراغم میریزم بهم مثلا میگم همه ما انسانیم ، از رو فکر و ذ ...

چند سالته ؟ به نظرمن برای بیشتر آدما این سوالات پیش میاد بهتره زیاد توبحرش نری 

اگه زیاد اذیت میشی برو دارو میده ی مدت ذهنت کنترل میشه بهتر میشی 

داروهای کنترل ذهن همون افسرذگین؟

ن عزیزم داروهای اعصاب گسترده ان 

شما برو دکتر ،اگه میتونی برو روانپزشک خودش وقتی باهاش حرف بزنی و تمام حالات و فکرات رو بهش بگی میدونه باید چی برات بنویسه 

۲۱ سالمه ...نمیدونم والا این چه مصیبتبع

آهان یک مقدار طبیعیه به نظرم تو سنای ۱۶ تا ۲۰ و چند سالگی تو خیلی از آدما ی سری سوالا ازچیستی و چگونگی انسان و دنیا و ازاین قبیل چیزا پیش میاد 

سعی کن فیلم ببینی ،ذهنتو خسته کن ، ورزشی چیزی 

خلاصه ی مشغولیتی برا خودت درست کن 

چون گاهی اوقات از بیکاری هم میشه آدم فکرایی به ذهنش برسه