2777
2789
عنوان

سوپرایز من

137 بازدید | 10 پست

دیشب با حالت قهر اومدم خونه مامانم چون دعوامون شده بود بخاطر سرد بودنش سراغمم نگرفت

از صبح داشتم گریه میکردم تا عصر 😥😥مامانم عصر بردتم بیرون بگردونتم ساعتای ۷بود برگشتیم چراغا خاموش بود یهو از این بمب شادیا ترکوندن و یه کیک سه کیلویی جلوم سبز شد ک روش نوشته بود عشق زندگیم روزت مبارک بعدشم بم گفت اینا همه نقشه بوده ک سوپرایزم کنه یه انگشتر خیلی سنگینو خوشگلو نگین دار کرد تو دستم گفت عشقم اینم وصال دوباره ما

منم با خبر حاملگیم سوپرایزش کردم مامانمم دید شرایط +۱۸هست رف خونه خالم

بعدشم با شوهر جان تنها شدیم تا نیم ساعت پیش ک خوابش برد از خستکی

برگرفته از کتاب فیل های پرنده و لک لک های خزنده 🙄 نی نی سایتو وا میکنی ده تا از اینا میاد بالا منم بنویسم جا نمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که باهاش رفتم بیرون رفتیم تو سینما دیدم کل سینما دارن فیلم منو پخش می کنن

یه کیک ۳۰ کیلویی با یک سرویس برلیلن با یه شاسی بلند هم هدیه گرفتم

وقتی دیدن داره فضا به علاوه ۱۸ می شه همه رفتن ما رفتیم هتل 

الان هم خوابید جوجوم😁

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

میخواستم بگم اون وسط گیرو دار ترازو از کجا گیر اوردی کیکو وزن کردی😂

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً