2777
2789
عنوان

اسم دخترم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 136 پست

تقصیر خودته بعد به مردم گیر میدی 

گفتی اسم ش رو گذاشتم حانیه قشنگه؟ 

این چیزی ه که آدم سوالی بپرسه آخه 

باید میگفتی اسم ش رو گذاشتم حانیه. چون دختر منه و من این اسم رو خیلی دوست دارم 

یه جمله کاملا خبری با تاکید 

حالا اگه اون وسط کسی چیزی میگف به خودش توهین می‌کرد یه جورایی 

ولی اینجوری میگه خب خودش نظر خواسته 

حالا که گفتی و گذشت. از دفعه های بعد بگو گذاشتم حانیه 

دختر زیبایم،  آناشید 😘 عمر مادر 👶 برای گرفتن دستای کوچولو ت لحظه شماری میکنیم 🤰 👨‍👩‍👧 👣 🍼 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر شخصی من اینه که حانیه قشنگه. و ارامش میده

قرارم نیس باب میل همه باشه چون هیچ اسمی باب میل همه نیست. مهم اینه یه مادر در نظر بگیره که شاید بچش در اینده سلیقش فرق کنه و بخواد اسمش عوض کنه و محدودیتی برای تعویض نداشته باشه و با توجه به قانون فعلی ایران تعویض اسم مذهبی سخته.

یه دختر ترک . سارای هستم 
شما تا حالا گندمو نشنیده بودی  ولی همه میدونن هانیه اسم قدیمیه

خب هر اسمی بزاره چند سال بعد میشه قدیمی این بچه باید مثل گوشی  های ب روز کنه خودش رو حتما اگه دماغش بزرگ بود باید بره تو پستو چون امثال شما دلتون میسوزه و باید پنهان بشه تا مسخره نشه،یا اگه لکنت داشت باید تا آخر حرف نزنه چون شمای دلسوز بهتر می‌دونی ک مسخره میشه،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فکر کردی خوب کاری کردی اسمشو گذاشتی فاطمه؟؟؟  بزرگ شه به دوستاش میگه منو فاطمه صدا نزنین برای ...

به شما مگه ربطی داره؟مگه از تو نظر خواستم؟مگه از زندگیه من خبر داری که نظر میدی؟اسم دخترم مقدسترین اسم دنیاست بهش افتخار میکنم قدیم و جدیدم نداره

ببین منم‌ دوماهه اسم دخترم رو گذاشتم مریم ،،،همه مخالف بودن ک‌ قدیمیه برا پیرزناست و فلان ،،،کمی هم‌ ...

وای شما برنده مدال لجبازی با بچت شدی 

لج کردی اسم قدیمی انتخاب کردی

آفرین بهت

بعدا بچت شاکی شد بگو چون نمیتونستم ببینم بدسلیقم، همه گفتن ولی گوش نکردم 

خوشحالی به حرف هیچکی گوش نکردی؟ 

انتقاد پذیر بودن چیز خوبیه

صورت زیبا نمی آید به کار.،  حرفی از معنی اگر داری بیار
نظر شخصی من اینه که حانیه قشنگه. و ارامش میده قرارم نیس باب میل همه باشه چون هیچ اسمی باب میل همه ن ...

نهدفقط اسم‌ ائمه سخته ک‌اونم میگن میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب الان اگه شناسنامش حاضر باشه که نمیشه دیگه ، من صد تا اسم گفتم و همسرم با همش مخالفت کرد تنها اسم ...

عزیزم من کاری به انتخاب اسمتون ندارم واماحالتو کاملا درک میکنم‌منم برای بچه دومم بین دوتا اسم مردد بودم بعد ۵۰روز شوهدم یهو رفت شناسنامشو گرفت ومنوخلاص کرد 

عزیزم اول اینکه مبارکت باشه ایشالا به سلامتی و دل خوش بزرگش کنی 

انشالا حضرت فاطمه پشت و پناهش

ثانیا من عاشق اسم حانیه هستم و به نظرم اسم حانیه یکی از ملیح ترین و زیباترین اسما هست و مطمعنم اسمش چهره دخترت رو دلنشین تر میکنه

بابا ول کن حرف مردمو اگ ما بخپایم به حرف مردم باشیم ک یه راست باید بکشیم خودمونو

چرا روح و روانت رو بهم میریزی 

ب این فکر کن الان استرس و اعصاب خوردیت میره تو شیرت رو کوچولو هم تاثیر میزاره

حالا اول دوم سوم ک خیلی اسم ملیح و نازیه بنظرم

اسمش به دلت ننشست میرید عوض میکنید همین!!

اعصاب خوردی نداره ک‌

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
به شما مگه ربطی داره؟مگه از تو نظر خواستم؟مگه از زندگیه من خبر داری که نظر میدی؟اسم دخترم مقدسترین ا ...

عزیزم گفتم نذر داشتی اسم خودتو تغییر میدادی به فاطمه 

چیکار به بچه داشتی؟ 

صورت زیبا نمی آید به کار.،  حرفی از معنی اگر داری بیار
فکر کردی خوب کاری کردی اسمشو گذاشتی فاطمه؟؟؟  بزرگ شه به دوستاش میگه منو فاطمه صدا نزنین برای ...

به تو چه مربوط؟؟؟؟

شما نه ماه حملش میکنی و دوسال شیرش میدی مگه؟؟

مردم شریف ایران جهان سوم نیستن

تو و امثال تو میاین گند میزنین به اسم کشور!!

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!