2777
2789
عنوان

اسم دخترم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 136 پست

بقول دختر عمم که واقعا اسم بدی انتخاب کرده ..تلفظش جالب نیست،،هرچی بهش میگن نه یکی دیگه انتخاب کن میگه اونی که قراره همیشه صداش کنم  شما نهایتا ماهی دوبار صدتش میکنین منم پس او چیزی رو میذارم که به نظر خودم قشنگه...شما هم یا نظر نپرس یا میپرسی منتظر جوابش باش عزت نفس داشته باش غرور داشته باش محکم باش ...قدمش مبارک باشه 🌷🌷🌷

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
به شما مگه ربطی داره؟مگه از تو نظر خواستم؟مگه از زندگیه من خبر داری که نظر میدی؟اسم دخترم مقدسترین ا ...

اصلا توجه نکن

۱۴۰۰ ساله این اسم هست و هنوزم جز نام های پر طرفداره

تا بتررررررررررررررررررکه چشم اونی که نمیتونه ببینه😉😇

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای شما برنده مدال لجبازی با بچت شدی  لج کردی اسم قدیمی انتخاب کردی آفرین بهت بعدا بچت شاکی ...

نه عزیزم من دخترم رو مثل شما ترسو و دهن بین بار نمیارم دخترم رو طوری با. میارم ب همه علایق احترام بزاره و اسمش رو با اعتماد ب همه معرفی کنه،،اونی ک ب بچه احترام میده اسم نیست ،خود بچه و تربیت اون هست،،،از شما تو جامعه زیاده داریم از لحاظ فرهنگ روز ب روز ضربه می‌خوریم و جالبه امثال شما با این افکار حسرت فرهنگ اروپا رو دارن در حالی خودشون مثل اهل پستوهای قاجاری رفتار می‌کنن و دمداز فرهنگ جهان اولی می‌زنن در حالی ک خودشون ب کوچکترین علاقه یک مادر احترام نمیزارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم گفتم نذر داشتی اسم خودتو تغییر میدادی به فاطمه  چیکار به بچه داشتی؟

به تو چه مربوطه آخه؟اسم از فاطمه مقدستر پیدا نکردم اگه میدونستی چیا کشیدم تا به این بچه رسیدم اینجوری راحت دل نمیشکوندی

سلام عزیزم من عوارض بعد از زایمان و بهم ریختگی شمارو درک میکنم،چون تجربش کردم بنده هم اسم دخترم رو ...

دقیقا مثل من که صد درصد موافق نبودم و چون تا لحظه آخر هیچ اسمی انتخاب نکرده بودیم و اولین اسمی که همسرم گفت خوبه همین بود قرار شد بزاریم حانیه ...

به تو چه مربوطه آخه؟اسم از فاطمه مقدستر پیدا نکردم اگه میدونستی چیا کشیدم تا به این بچه رسیدم اینجور ...

آخی الهی بگردم 😍 😍 😍 😍 

حضرت فاطمه نگهدار ش باشه همیشه 

دختر زیبایم،  آناشید 😘 عمر مادر 👶 برای گرفتن دستای کوچولو ت لحظه شماری میکنیم 🤰 👨‍👩‍👧 👣 🍼 
به شما چه مربوط؟؟؟؟ شما نه ماه حملش میکنی و دوسال شیرش میدی مگه؟؟ مردم شریف ایران جهان سوم نیستن ...

دقیقا ،،،بعد هی میگه ما جهان سومیم،،خودش جزو همون افکاره وای باز میگه اح اح پیف پیف،،،،در طرفدارترین اسم پسر تو جهان محمد هست ک الان از نظر این خانوم قدیمیه،،حالب نیست؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا توجه نکن ۱۴۰۰ ساله این اسم هست و هنوزم جز نام های پر طرفداره تا بتررررررررررررررررررکه چشم او ...

ممنونم عزیزم واقعا نمیدونم این خانوم چرا به خودش اجازه میده راجب اسم بچه ای من نظر بده

عزیزم من کاری به انتخاب اسمتون ندارم واماحالتو کاملا درک میکنم‌منم برای بچه دومم بین دوتا اسم مردد ب ...

ما تو‌بیمارستان فرمشو‌پر کردن الانم دیروز زنگ زدن گفتن حاضره بیاین ببرین

دقیقا ،،،بعد هی میگه ما جهان سومیم،،خودش جزو همون افکاره وای باز میگه اح اح پیف پیف،،،،در طرفدارترین ...

من به شخصه فکر میکنم اسم با فراوانی کم بهتره. وقتی فراوانی اسم زیاد باشه بچه متوجه نمیشه اسم داره چون همه جا با فامیل خطاب میشه. من خودم چون فراوانی اسم شناسنامم زیاده دوستش ندارم

یه دختر ترک . سارای هستم 
دقیقا ،،،بعد هی میگه ما جهان سومیم،،خودش جزو همون افکاره وای باز میگه اح اح پیف پیف،،،،در طرفدارترین ...

وای بخدا بعضیا هستن که هیچ فحشی در وصفشون کشف نشده!!

امثال همینا گند میزنن به اسم کشور

همینکه افکار خودش اروپاییه بسمونه

مدعی میشه مردم جهان سومی ایران احترام به اسم رو بلد نیستن،بعد خودش با بی شعوری مطلق توهین می‌کنه!!!

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
آخی الهی بگردم 😍 😍 😍 😍  حضرت فاطمه نگهدار ش باشه همیشه

ممنونم عزیزدلم متشکرم چه دعایی قشنگی واسم بچم کردی کاش همه مثل شما مهربون بودن من بارداریای سختی داشتم روحیمو از دست دادم ایشونم گیر داده به اسم بچه من

ممنونم عزیزم واقعا نمیدونم این خانوم چرا به خودش اجازه میده راجب اسم بچه ای من نظر بده

ولش کن

من فقط منتظرم جواب ریپلایمو بده........

فهم اینو نداره تا ازش نظر نخواستن،نظر نده!

اسم دخترت زیباترین و بهترین نامه

امیدوارم راهش رو هم فاطمی ادامه بده💙