2789
عنوان

اسم دخترم..

1296 بازدید | 136 پست

سلام به همگی 

سه شنبه زایمان کردم و سزارین شدم ،سخخختت ترین روز زندگیم بود...سخت ترین....

دخترم به دنیا اومد و اومدیم خونه یه بار حالا باید خاطره سزارینمو بگم اینجا ...

اسم دخترم و گذاشتیم حانیه ...

میدونم قدیمیه ولی چون دلنشینه گذاشتیم 

امشب مهمون داشتم گفتم اسمشم که گذاشتیم حانیه قشنگه نه؟

گفت ،میتونستی اسمای دیگه ای هم بزاری  ،حالا که گذاشتی دیگه...من اصلا بعد اون سزارین سخت حالم خوب نیست و خیلی هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی به هم ریختم ..این حرف مهمون ما منو خیلی به هم ریخت  

من به نیت اینکه لقب حضرت زهراست گذاشتم ‌....حالم بده ،میشه بریم اسمشو عوض کنیم ؟,هنوز شناسنامشو نگرفتیم نمیدونم اصلا باید چکار. کنم من اسم حانیه رو دوست دارم 😭😭خواهشا بایه جمله کل ذهن یه آدمو به هم نریزیم من الان خوابم نمیبره سر همین قضیه😭😭

مهم خودتی

بقیه اسم بچه خودشون رو هرچی دوس دارن بذارن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من نمیفهمم چرا همه باید تو چیزی که به اونا مربوط نیست نظر بدن 

اصلا عزیز من چرا نظر اونارو خواستی 

چیزی که خودت دوست داری صداش کنی 

چیزی که به نظر خودت قشنگه و حس خوبی میده رو بزار

این مردم از هیچی راضی نیستن

نظرشونو نپرس لطفا 

من یک سِخمِت واقعی ام اما تو این دنیا چیکار میکنم؟!

عزیزم هر اسمی بگی چند نفر هستن ک میگن یه چیز دیگه بزار چون سلیقه اونا فرق داره،،،طبیعیه،،،حانیه رو اگه دوست داری بزار و واقعاً قشنگع فقط الان حساس شدی و حق داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چرا باید از طرف مقابلت بپرسی قشنگه یا نه

شما نمیدونی آدما سلایق خاص خودشون رو دارن

شما یه چیزی دوست داری ایشون نداره و بالعکس

کلا سوالت اشتباه بوده جانم

چرا دنبال تایید دیگرونی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

ب نظرم عالیه اسمش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.