2777
2789
عنوان

اسم دخترم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 136 پست
نمیدونم. اولا بهش میگفتن نورالدین. ومنم خیلی تند برخورد کردم. حتی بزرگترها.. ولی مصمم وایسادم و گفتم ...

آفرین وظیفه توئه از دخترت دفاع کنی من دوست داشتم بذارم آوینا همه مسخره کردن میگفتن نذار ولی بچه پسر شد مجبور شدم یه اسم دیگه بذارم هنوز تو دلم مونده میذاشتم آوینا روشون کم میشد😂😂😂

الان هانیه به این قشنگی مسخرش میکنن؟ 🤔 بنظرم بهتر از اسمای امروزیه که نمیدونی اسم دختره یا پسر 😆

بله که مسخره میکنن

بهتره خودمونو نزنیم کوچه علی چپ

این اداها چیه در میارین؟ 

هانیه اسم قدیمیه، مناسب نوزادی که امسال بدنیا اومده نیست

شاید برای مادرش اسم خوبی باشه ولی برای نوزادیکه بیست سال دیگه میره دانشگاه اسم قدیمی و سنگینیه 

مطمعن باش اسمشو عوض میکنه

هانیه برای یه زن سی چهل ساله ام زیبا نیست اسم معمولیه 

چه برسه به نوزاد 

صورت زیبا نمی آید به کار.،  حرفی از معنی اگر داری بیار

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب الان اگه شناسنامش حاضر باشه که نمیشه دیگه ، من صد تا اسم گفتم و همسرم با همش مخالفت کرد تنها اسم ...

عزیزم اسم قدیم جدید نداره،اتفاقا اسم هایی ک یک دفعه مد میشن یک دفعه هم از مد میوفتن الان جامعه در شده از گندم رستا و اراد ،،،حانیه اسم قشنگ با معنی  و همیشه ب روز هست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب الان اگه شناسنامش حاضر باشه که نمیشه دیگه ، من صد تا اسم گفتم و همسرم با همش مخالفت کرد تنها اسم ...

حالا تلاش خودتو بکن

وقتی میری ثبت احوال دوباره اسمشو میپرسن 

اسم دیگه ای بزار

بله که مسخره میکنن بهتره خودمونو نزنیم کوچه علی چپ این اداها چیه در میارین؟  هانیه اسم قدیمی ...

کاش سعی کنیم بچه هامون شبیه شما نشن،،،الان تو خارج جک میبینی دو سالشه یه جک‌دیگه دم مرگه ،،،قرار بر قدیم جدید باشه ،،صد سالع دیگه باید اسم در دیوار بزاریم چون دیگه اسمی نمونده،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😭😭😭😭😭😭

از الان از اسمش نمی‌تونی دفاع کنی فردا یه دختر با چهره یا اخلاق خاص شد حتما میشینی می‌زنی تو سرت،،،چرا این قدر ضعیف،،،

بهتر نیست شما هم مثل مهمان این خانوم رفتار نمی‌کردی،،،ما برای ترس از مسخره شدن باید دیگه از چه علایق ...

بهرحال واقعیت جامعه همینه 

مسخره میکنن

تا اون بچه ها یاد بگیرن مسخره نکنن

روح و روان بچه استارتر داغون میشه 

من خودم کسی رو مسخره نمیکنم به بچمم یاد دادم مسخره نکنه

اما اکثریت مردم همینن مسخره میکنن

پس بهتره اسم خوب برای بچمون انتخاب کنیم تا سوژه بچه های مدرسه نشه 

نمیدونم. اولا بهش میگفتن نورالدین. ومنم خیلی تند برخورد کردم. حتی بزرگترها.. ولی مصمم وایسادم و گفتم ...

سما یک مادر قوی و حامی هستی خوش ب حال دخترت

شاید جدید نباشه ولی قشنگه راحت تلفظ میشه با معنیه  هرچی دل خودته بذار به کسی گوش نکن بزرگتر ش ...

اره خودمم به ذهنم رسید که بعدنا هانی صداش کنیم

ولی واقعا حالم بده سر این قضیه ..خیلی حالم بده یعنی سزارین وحشتناکی که داشتم که هنوز تمام بدنم و قفسه سینم  از درد فشاری که بهم اوردن درد میکنه و یادم رفته و فکرم فقط. درگیر اسم حانیه ست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭