2777
2789
عنوان

اسم دخترم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 136 پست

[QUOTE=223563855]بهرحال واقعیت جامعه همینه  مسخره میکنن تا اون بچه ها یاد بگیرن مسخره نکنن روح و روان بچه است ...[/QUOگفتی مسخره نمیکنی ولی برا این خانوم نوشتی آخه این چه اسمیه؟ این مسخره کردن نبود؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کاش سعی کنیم بچه هامون شبیه شما نشن،،،الان تو خارج جک میبینی دو سالشه یه جک‌دیگه دم مرگه ،،،قرار بر ...

مگه من مسخره کردم؟ 

من دلم میسوزه برای اون بچه

مردم اینجا فرهنگ این چیزارو ندارن 

منم موافق حرف شمام ولی قرار نیست بچه ها قربانی بشن

صورت زیبا نمی آید به کار.،  حرفی از معنی اگر داری بیار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خودمم به ذهنم رسید که بعدنا هانی صداش کنیم ولی واقعا حالم بده سر این قضیه ..خیلی حالم بده یعنی ...

خیلی اشتباه میکنی به حرف بقیه اهمیت میدی فقط به دل خودت و همسرت نگاه کن 

من باردارم سونو گفته دختره اسم نیل انتخابمه به هرکی گفتم گفت نیل چیه نمیشه صداش کرد ولی اصلا برام مهم نیست گفتم خیلی هم خوبه همینو میذارم حتما 

توام فکر سلامتیت باش هانیه خیلی هم شیرینه خدا برات حفظش کنه

از الان از اسمش نمی‌تونی دفاع کنی فردا یه دختر با چهره یا اخلاق خاص شد حتما میشینی می‌زنی تو سرت،،،چ ...

حالم بده بخدا آخه دونفر دیگه هم واکنش داشتن به اسم دخترم این سومین نفر بود حالم خیلی گرفته است یه جورایی عذاب وجدان دارم که چرا اسم دیگه ای براش نزاشتم که کسی چیزی نگه یا مسخره نشه بعدا ولی واقعا همسرم با هیچ کدوم موافقت نمیکرد 

مگه من مسخره کردم؟  من دلم میسوزه برای اون بچه مردم اینجا فرهنگ این چیزارو ندارن  منم م ...

عزیزم دلت برا اون بچه نسوزه 

اسمش خیلی زیبا و خوش آهنگه از صدتا اسم امروزی زیباتر

دلت برا خودت بسوزه که اینجوری داری ته دل یه تازه مادرو خالی میکنی 

[QUOTE=223564030]مگه من مسخره کردم؟  من دلم میسوزه برای اون بچه مردم اینجا فرهنگ این چیزارو ندارن  منم م ...[/QUOTEمن یادمه هم کلاسی داشتیم اسمشگندم بود اون موقع ‌‌‌‌‌‌‌‌جانیوفتاده بود این اسم و همه مسخره میکردن میگفتن جو ،گندمک بعد معلم اسمس رو‌ پرسید با اعتماد ب نفس گفت ‌‌‌‌‌گند. بعدش هم گفت آخه دلیل داره اسممم و تو‌ جمع گفت آخه مامانم میگه من برکت خونه ام آخه منم مثل گندم برکت خونمون شدم ... یلدم‌نمیاد ملی از اسمش تعریف کرد ،،،غین همون تربیتی هست ک باید این خانوم انجام بده،،،جامعه ک ار مریخ نیومدن منو شماییم  باید درست بشه با ترسیدن فقط بدتر میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم دلت برا اون بچه نسوزه  اسمش خیلی زیبا و خوش آهنگه از صدتا اسم امروزی زیباتر دلت برا خود ...

میدونی فرق من و شما چیه؟ 

من نمیتونم دروغ بگم

مگه مرض دارم ته دل یه مادرو خالی کنم؟ 

من که نمیشناسمش

یجوری میگی انگار من عمدا میخوام ناراحتش کنم

[QUOTE=223564030]مگه من مسخره کردم؟  من دلم میسوزه برای اون بچه مردم اینجا فرهنگ این چیزارو ندا ...

شما تا حالا گندمو نشنیده بودی 

ولی همه میدونن هانیه اسم قدیمیه 

میدونی فرق من و شما چیه؟  من نمیتونم دروغ بگم مگه مرض دارم ته دل یه مادرو خالی کنم؟  من ...

منم دروغ نگفتم 

اسم هم مثه لباس و غذا و خیلی چیزای دیگه سلیقه ایه 

به جای اینکه اینجوری ته دلشو خالی کنی میتونی بگی سلیقه من نیست 

عزیزم اسم خوبیه که👀😍

منم اسم دختر نداشته مو انتخاب کردم ولی باز میگن زشته و اینا

اما قطعااا اسم دخترم هروقت بدنیا بیاد همینه🥰💋به حرف بقیه اهمیت نده

الهم عجل لولیک الفرج💚
حالم بده بخدا آخه دونفر دیگه هم واکنش داشتن به اسم دخترم این سومین نفر بود حالم خیلی گرفته است یه جو ...

ببین منم‌ دوماهه اسم دخترم رو گذاشتم مریم ،،،همه مخالف بودن ک‌ قدیمیه برا پیرزناست و فلان ،،،کمی هم‌افتادم‌تو شک بعد گفتم ب اینا چه ،گذغشتم‌مریم الان هر روز راضی تر از قبل و تازه شروع کردن ب تعریف،،،،عزیزم اسم‌حانیه نه بد تلفظ میشه و نه اسم عجیب غریبه ،یه اسم شناخته شده است و هنوزم میزارن ،قوی باش و صداش کن و غذا ببر ،،،مردم‌ما عادت ب حرف زدن دارن،،،الان بکی گذاشتم حانیه تازه میگن مبارکه ولی اکه نظر بخایی  علاقه دارن نظر بدن اونم مخالف نظر شما

متنفرم از این آدمای که زنیو که تازه زایمان کرده رو درک نمیکنن اسم دختر منم فاطمس سه ماهشه همه مخالفت ...

فکر کردی خوب کاری کردی اسمشو گذاشتی فاطمه؟؟؟ 

بزرگ شه به دوستاش میگه منو فاطمه صدا نزنین

برای خودش اسم مستعار میزاره

شما حق نداشتی بخاطر خودخواهی خودت برای بچت اسم قدیمی انتخاب کنی

نذر داشتی اسم خودتو میذاشتی فاطمه به بچه چیکار داشتی؟ 

سلام عزیزم

من عوارض بعد از زایمان و بهم ریختگی شمارو درک میکنم،چون تجربش کردم

بنده هم اسم دخترم رو ریحانه گذاشتم که اصلا با عکس العمل های جالبی مواجه نشدم

چون خودم هم از اول این اسم به دلم نبود،خیلی بهم ریختم

سعی کن نظرات منفی دیگران رو در ذهنت کمرنگتر کنی

چون تنها دری که هیچوقت بسته نمیشه،درِ دهنِ مردمه!😄

مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!