2777
2789
اهان هیچ مشکلی نداری بارداری اما اگ مشکل داشته باشین بعید می‌دونم شاید کمی دیرتر حس کردم گفتم بپرسم ...

بله عزیزم ..نمیدونم واقعا .خدا دل هم‌دل شکسته هارو شاد میکنه ..

بله عزیزم بارداری  جواب کسی دیگه رو نمیدم لطفا ریپ نزنید  اسی برای منم دعا کن چهار ساله ...

عزیزم واقعا گل گفتی ..هزاران بوس از طرف من به شما .بی بی مثبت شد امروز ..بخدا شما فرشته ای والا بدون تعارف ..دوست دارم بینهایت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا گل گفتی ..هزاران بوس از طرف من به شما .بی بی مثبت شد امروز ..بخدا شما فرشته ای والا بدون ...

ای جانم😍 خیلی خوشحال شدم عزیزم ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری با چند نفر. دیگم هرچی گفتم درست بوده بسلامتی تو رو خدا منم دعا کن چهار ساله منتظرم چند ماه پیش حامله شدم. سقط شد تورخدا دعام کن منم تو حسرتش نمونم صاحب یه بچه سالم و صالح بشم لطفااااا دعام کن عزیز🥺

ای جانم😍 خیلی خوشحال شدم عزیزم ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری با چند نفر. دیگم هرچی گفتم درست بوده بس ...

چشم چشم عزیز ..خدا بزرگه ...من دیگه از این لحظه به بعد شما رو هیچوقت فراموش نمیکنم مطمعن باش منو خوشحال کردی خدا یجوری دلتو شاد میکنه که خودتم نمیفهمی چجوری بزودی