2777
2789
اهان هیچ مشکلی نداری بارداری اما اگ مشکل داشته باشین بعید می‌دونم شاید کمی دیرتر حس کردم گفتم بپرسم ...

بله عزیزم ..نمیدونم واقعا .خدا دل هم‌دل شکسته هارو شاد میکنه ..

بله عزیزم بارداری  جواب کسی دیگه رو نمیدم لطفا ریپ نزنید  اسی برای منم دعا کن چهار ساله ...

عزیزم واقعا گل گفتی ..هزاران بوس از طرف من به شما .بی بی مثبت شد امروز ..بخدا شما فرشته ای والا بدون تعارف ..دوست دارم بینهایت ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم واقعا گل گفتی ..هزاران بوس از طرف من به شما .بی بی مثبت شد امروز ..بخدا شما فرشته ای والا بدون ...

ای جانم😍 خیلی خوشحال شدم عزیزم ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری با چند نفر. دیگم هرچی گفتم درست بوده بسلامتی تو رو خدا منم دعا کن چهار ساله منتظرم چند ماه پیش حامله شدم. سقط شد تورخدا دعام کن منم تو حسرتش نمونم صاحب یه بچه سالم و صالح بشم لطفااااا دعام کن عزیز🥺

ای جانم😍 خیلی خوشحال شدم عزیزم ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری با چند نفر. دیگم هرچی گفتم درست بوده بس ...

چشم چشم عزیز ..خدا بزرگه ...من دیگه از این لحظه به بعد شما رو هیچوقت فراموش نمیکنم مطمعن باش منو خوشحال کردی خدا یجوری دلتو شاد میکنه که خودتم نمیفهمی چجوری بزودی