2777
2789

بله عزیزم بارداری 

جواب کسی دیگه رو نمیدم لطفا ریپ نزنید 

اسی برای منم دعا کن چهار ساله منتظرم یکی چهار ماه پیش سقط کردم ضربانش وایساده بود دعا کن منم دوباره حامله شم سالم بیاد بغلم🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم بارداری  جواب کسی دیگه رو نمیدم لطفا ریپ نزنید  اسی برای منم دعا کن چهار ساله ...

ان شاالله که حست درسته ..چشم عزیز.میفهممت..خدا به دل شکستت نگاه میکنه ..من تازه پدرمو از دست دادم دلم به اندازه یه دنیا شکسته خدا کنه خدا با این بارداری دلمو شاد کنه ....دوتایی بیایم به هم خبر بارداریمون رو بدیم ..دلت قرص

ممنون عزیزم اگر بودی حتما خبرم کن چون چند نفر حدس زدم همشون درست بودن شمام خبرم کن حتما  خدارو ...

من حتما به شما خبر میدم.چقدر عالی که این تواناییو دارین حدس بزنین.کم چیزی نیست عزیزم .قدر خودتو بدون.آره عزیزم .دختر یک سالو نیمه .من سنم بالاس .میترسم زمانو ازدست بدم ..چون یه دکتری که رفته بودم گفت باید زودتر اقدام کنی ....

مشکلی که ندارین؟

اون دکتر گفت نزدیک یائسگی هستی باید زودتر اقدام کنی.یه دکتر دیگه رفتم معاینه نکرد .نمیدونم اوندکتر راست گفت دروغ گفت .چون بعدش گفت این مشکلو داری بیا برات آی وی اف کنم که من نرفتم ..

اون دکتر گفت نزدیک یائسگی هستی باید زودتر اقدام کنی.یه دکتر دیگه رفتم معاینه نکرد .نمیدونم اوندکتر ر ...

اهان هیچ مشکلی نداری بارداری اما اگ مشکل داشته باشین بعید می‌دونم شاید کمی دیرتر حس کردم گفتم بپرسم ازتون