2777
2789
عنوان

حالم بده 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 50 پست
عزیزم  ایشالله خودت رو پا میشی و تموم میشه این ماجراها  دوره نقاحتت چه مدته عزیزم

۲۸ روز بخیه هام رو نمیکشن . اسیرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عزیزدلم 

هندزفری بزار تو گوشت سعی کن یه آهنگ ملایم بزاری محل ندی.

انشالله زودتر حالت بهتر میشه 

مواد شوینده هم بسپر همسرت از جلو دست مادرت برداره 

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوابگاه بودم قبل خواب گوشتی میزاشتم 

موقع درس هندزفری

باعث میشه صدای اطراف و نشنوی عزیزم❤

من خوابگاه بودم قبل خواب گوشتی میزاشتم  موقع درس هندزفری باعث میشه صدای اطراف و نشنوی عزیزم❤

از صبح هندزفری گذاشتم موادم برداشتیم باورت میشه تماس تصویری میگیره منم خودمو میزنم به خواب میاد بیدارم میکنه 🤣 از فردا پس فردا نشد تحمل کنم ارامبخش میخورم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
از صبح هندزفری گذاشتم موادم برداشتیم باورت میشه تماس تصویری میگیره منم خودمو میزنم به خواب میاد بیدا ...

عزیزم

روز مادر نزدیکه یه کادو بگو همسرت براش بگیره بلکه دلش ترم شه از دنده لج بیاد پایین😉

عزیزم روز مادر نزدیکه یه کادو بگو همسرت براش بگیره بلکه دلش ترم شه از دنده لج بیاد پایین😉

والا تک پوش گرفتیم 😁 انشالله دلش نرم بشه 💝

عزیزم ایشالله که به خوبی و خوشی باشه همیشه😍😍😍

قربانت ♥️♥️♥️

خیلی حس بدیه مادر منم هروقت مریض میشدم اصلا محلم نمیزاشت با اینکه بیکار بود و میگفت مگه من پرستارتم بگو مادر شوهر عزیزت بیاد مراقبت کنه ازت.. صبح تا شب تنها میموندم خونه شوهرمم سرکار تا شب جونم در میومد

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
خیلی حس بدیه مادر منم هروقت مریض میشدم اصلا محلم نمیزاشت با اینکه بیکار بود و میگفت مگه من پرستارتم ...

من خانواده همسرم نبودن قطعا این دو سال زنده نمیموندم باورت میشه داشتم خوب میشدم از روزی که اومده باز حالم بد شده . درکت میکنم از عمق وجودم 💔

من خانواده همسرم نبودن قطعا این دو سال زنده نمیموندم باورت میشه داشتم خوب میشدم از روزی که اومده باز ...

یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که جلوی خانواده شوهرم خجالت میکشم چون دقیقا از رفتارای خانواده خودم خبر دارن و به بیرحمیاشون اگاهن..خجالت زده میشم وقتی میدونن قطع ارتباط کردم 

یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که جلوی خانواده شوهرم خجالت میکشم چون دقیقا از رفتارای خانواده خودم ...

من برام مهم نیست چون با خانواده همسرم صادقم و خیلی رک میگم اگه نبودن منم الان نبودم

من برام مهم نیست چون با خانواده همسرم صادقم و خیلی رک میگم اگه نبودن منم الان نبودم

پس منم همینکارو میکنم چون خیلی اذیت میشم همش خجالت زده ام 

برای تبریک روز مادر چی بگم به نظرت به مادر شوهرم؟ احساساتم میلنگه نمیتونم ابراز کنم اگه بلدی برام تایپ کن همونجوری بفرستم

برای تبریک روز مادر چی بگم به نظرت به مادر شوهرم؟ احساساتم میلنگه نمیتونم ابراز کنم اگه بلدی برام تا ...

سبک من اینه : خیلی مواقع هیچ کلمه و جمله ای به طور کامل نشون دهنده احساسات ما نیست و ساده ترین جملات بهترینن . مادرم روزت مبارک و دوست دارم .