2777
2789
عنوان

حالم بده 🥲

1252 بازدید | 50 پست

شنبه بعد از دو سال تقریبا فلج بودن عمل کردم اونم عملی که حتی دکتر دایم گفت از ابدو سنگین تره باهزار مکافات تا الان گذروندم . مادرم با وجودی که تو یه ساختمونیم این دو سال حتی بهم سرنزد گفت خانواده همسرت هستن بگو بهت برسن حالا از دیشب اومده مثلا کمک . سرشب رفته تو لگن سفیدکننده ریخته دقیقا سه تا دونه لیوان گذاشته توش که کارش باعث شد تا صبح سرفه بزنم اونم با وجود بخیه که جون دادم و امروز کلا بیحال بودم .از صبح هم دایم با کل فامیل تصویری میگیره منو نشون میده منم خودم و همسرم بر خلاف خانواده مادریم مذهبی هستیم اذیت میشم . الانم اینستاگردی میکنه صدای گوشیش بلند دارم روانی میشم ارومم که میگم محل نمیده همسرمم بفهمه اذیتم عکس العمل نشون میده  . منم به حرمت مادربودنش این رو نمیخوام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عزیزم خدا بد نده🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عزیزم خدا بد نده🥺

فتق ‌و چسبندگی و ‌پارگی داشتم .مرسی ♥️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فتق ‌و چسبندگی و ‌پارگی داشتم .مرسی ♥️

انشالله ک بهتر بشی گلم

درکت میکنم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
انشالله ک بهتر بشی گلم درکت میکنم 

❤️

چاره ای نیست به مادرت بگو ترجیح میدی چند ساعتی تو روز تنها باشی  اگه قبول نکرد بگو همسرت بگه

والا کاراش عمدیه خودم بگم فایده نداره

راهی نداری مادرته حالا امشبو تحمل کن فردا صبح بگو دیگه بهترم ممنون که زحمتمو کشیدی دیگه سعی میکنم خودم بلند شم همسرمم کمک میکنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
راهی نداری مادرته حالا امشبو تحمل کن فردا صبح بگو دیگه بهترم ممنون که زحمتمو کشیدی دیگه سعی میکنم خو ...

عمدیه گلم . خانواده همسرم دو ساله کنارم هستن الانم هستن من اصلا کمک نمیخوام میخواد بحث بشه

فردا صبح هر حالی بودی بلند شو و بگو خدارو شکر خوبم مامان جان نیاز به زحمتت نیست  خوبم برو

نمیره والا تا بحث نشه ادامه میده وگرنه من کمک نمیخوام مادرشوهرم هست

عمدیه گلم . خانواده همسرم دو ساله کنارم هستن الانم هستن من اصلا کمک نمیخوام میخواد بحث بشه

چی بگم عزیزم.تحمل کن انشاله به زودی خودت سرپا میشی اینا هم میگدره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چی بگم عزیزم.تحمل کن انشاله به زودی خودت سرپا میشی اینا هم میگدره

💝 دعام کن