2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر خودخواه عوضی و بیشعور هستی لامادر لا پدر لا خواهر ؟

خیلی بد حرف میزنید 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کسی که چند بار خودکشی کرده و فقط و فقط به خودش فکر کرده  اگه دستم بهش می رسید دو تا کشیده هم ...

کسیکه فقط وفقط به خودش فکر میکرد و خودشو دوست داشت به خودکشی فکر میکرد اصلا؟؟؟؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کسیکه فقط وفقط به خودش فکر میکرد و خودشو دوست داشت به خودکشی فکر میکرد اصلا؟؟؟؟

من دارم له میشم مامان بابام فکر میکنن دارم ادا در میارم شبا همش گریه میکنم جدیدا احساساتی هم شدم

من دارم له میشم مامان بابام فکر میکنن دارم ادا در میارم شبا همش گریه میکنم جدیدا احساساتی هم شدم

لطفا نرین راه حل بدین نرین توی تاپیک های دیگه من نیاز دارم به شما نمیتونم هم به مشاور زنگ بزنم

ببین هیچکس تو دنیا به فکر هیچکس نیست، دلسوزی های دو ساعته و مهربونیای 2روزه به کار هیچکس نمیاد، هیچکس تو این دنیا برای نجات تو نیومده، هیچکس به فکر مشکلاته تو نیست، دلداری چند دقیقه ای از سر باز کردن توعه، تو این دنیا فقط خودت باید از پس خودت بر بیای، فقط خودت باید خودتو دوست داشته باشی و پشت خودت دربیای، اگه به خودت آسیب بزنی تا شاید یکی بفهمتت و دوست داشته باشه واقعا احمقی، تو بمیری که چی؟ قدرتو بدونن؟ خب چرا حودشون نمیمیرن! ؟از جی فرار میکنی؟ از زندگی؟ از خودت؟ بمیری حل میشه همه چیز؟ بعد یه سال هیچکس دیگه حوصله فک کردن به خاطراتتم نداره چه برسه قدرتو بدونه، نهایت یه شب جمعه فاتحه میفرسته. ببین خودکشی کردن دیگه شجاعت نمیخواد اگه مردی زندگی کن، زندگی اکثر ما بدتر از توعه. ولی بدون اون دنیام چیزی منتظرت نیست. پس زندگی کردن رو یاد بگیر قبل اینکه زندگی کردن رو از خودت بگیری. 

عزیزم هیچکس به فکر تو نیست به احساساتت اهمیت نمیده 

تو فقط خودتی سعی کن خودت به خودت اهمیت بدی خودت مراقب خودت باشی 

حال خودتو خوب کنی 

بی دلیل شاد باش 

ببین اگع این حسا و فکرات ادامه پیدا کنه میفتی تو منجلاب 

افسردگی، خودکشی و بیماری های جسمی و ....

مواظب خودت باش