2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا متاسفم کسی تاپیک میزنه واسه همدردی یا حتی برای مشورت گرفتنه نه ترحم🙂😐😑

چقد دانشمند تو سایت زیاد شده چقد 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
چه اتفاقی براتون افتاده که این حس و دارین؟ واضح توضیح بدین.

مامانم منو کلی کتک زد ، بعد گفت بری زیر تریلی ، بعد بهش گفتم: قسم بخور که واقعا این نفرینو میکنی ، بعد گفت به جون خودم راست میگم

انشالله من بمیرم که هیچکی به فکرم نیست 

تو دنیا تنها کسی که واست میمونه خودتی.ما تنها به این دنیا اومدیم تنها هم میریم...هر کسی فکر میکنه مشکلات خودش خیلی بزرگه ولی بدون هما ما مشکل داریم

همینطوری که داری رد میشی یه صلوات مهمونم‌کن🥰بفرست دیگه😃

سکوت رو برای همین مواقع گذاشتن

یه کامنتایی رو ادم میخونه نمیتونه هضمشون کنه.

شما نمیدونین کسی که پشت جملات پست اوله تو چه موقعیتیه و چه شرایط سختی داره ممکنه با حرفاتون کاملا بهم بریزه و اوضاع روحیش بدتر شه 

پس اول فکرکنید و بعد پست بزارین

مامانم منو کلی کتک زد ، بعد گفت بری زیر تریلی ، بعد بهش گفتم: قسم بخور که واقعا این نفرینو میکنی ، ب ...

وای وای ببین اگه مشکل دارن اونا تو نباید تقاص پس بدی که رو عزت نفست کار کن خودتو دوس داشته توولایق بهترینایی لعنتی

سکوت رو برای همین مواقع گذاشتن یه کامنتایی رو ادم میخونه نمیتونه هضمشون کنه. شما نمیدونین کسی که پ ...

من خیلی شرایطم بد هست حتی از کسی که شوهرش کشتش چون شوهر اصلا به اندازه پدر ومادر مقدس نیست