2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم منو کلی کتک زد ، بعد گفت بری زیر تریلی ، بعد بهش گفتم: قسم بخور که واقعا این نفرینو میکنی ، ب ...

.

پوست کلفت باش.تو این زنگی بخوای اینطوری حساس باشی، با هر اتفاقی یا باید عزا بگیری یا اینکه به فکر خود کشی باشی.

اکثر مادرا عصبانی میشن بدتر از این و میگن .بعدشم خودشون پشیمون میشن ولی به رو نمیارن. 

🌹خدایا شکرت 🌹

عزیزم لطفا از این کارا نکن هرچقد هم یک فرد تنها باشه بالاخره میتونه زندگی بکنه و روز خدش رو بسازه هرچقدر هم سخت باشه

من موقعیت تو رو نمیدونم و شاید درک دل درد و خود کشی برام سخته 

ولی حتی اگه میخوای جلب توجه کنی لطفا به خودت آسیب نزن

میتونی از روش های دیگه استفاده کنی

مامانم منو کلی کتک زد ، بعد گفت بری زیر تریلی ، بعد بهش گفتم: قسم بخور که واقعا این نفرینو میکنی ، ب ...

میتونم بپرسم سر چی دعواتون شد؟

سر چه موضوعی بود که مادر به خدش اجازه میده همچین حرفی رو به فرزندش بزنه؟🙂

شما آدم خوبی هستی ولی قدرت تجزيه و تحليل پایینی داری .

من هیچ ادعایی ندارم ولی میگم برای مشورت همچین تاپیک رو میزنن برای اینکه شاید حالشون بهتر بشه نه اینکه یکی ترحم کنه و حتی خیلی راحت همون حرف هارو به زبون بیاره  

آدما سنگ نیستن

من هیچ ادعایی ندارم ولی میگم برای مشورت همچین تاپیک رو میزنن برای اینکه شاید حالشون بهتر بشه نه اینک ...

من ترحم نکردم ، روانشناسم و میدونم ایشون کمبود محبت داره اونم از نوع شدیدش که بهش میگن مهرطلبی و واقعا دلم سوخت که میخواد خودشو بکشه که جلب توجه کنه .

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
من ترحم نکردم ، روانشناسم و میدونم ایشون کمبود محبت داره اونم از نوع شدیدش که بهش میگن مهرطلبی و واق ...

من حرف ترحم رو طبق پیام خدتون که گفتید

دلم برات سوخت

و شما که روانشناس هستید و سر رشته عظیم توی اینجور چیز ها دارید میتونید کمک طرف مقابلتون بکنید وقتی می‌فهمید مشکلش چیه نه اینکه...  :(

من حرف ترحم رو طبق پیام خدتون که گفتید دلم برات سوخت و شما که روانشناس هستید و سر رشته عظیم توی ای ...

شما متوجه نشدی من چی میگم جانم منم خیلی خستم و حوصله بحث ندارم . شب بخیر .

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞