2821
2789

خودت قدر خودتو نمیدونی و چن بار خواستی بکشی خودتو

چجوری توقع داری اونا قدرتو بدونن!!!

وقتی ارزشی برا دل اونا قائل نیستی و میخوای با خودکشیت داغدارشون کنی

چطور توقع داری اونا برات ارزش بزارن؟ها؟

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کمبود محبت ندارم حالا ۱ ساله که اینجوری شدم

نکن از این کارا، خانوادت خیلی اذیت میشن. منم از سر لجبازی اینکارو کردم اما پدر و مادرم نزدیک بود دور از جونشون سکته کنن😞دیگه هیچوقت نمیکنم

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

بزرگ باش درست رفتار کن قدرتو بدونن با بچه بازی و این مسخره بازیا فقط خودتو از چشم میندازی ...نگرانت میشن شایدم متنفر که اذیتشون کردی ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

چرا اینجوری شدی؟

منم مثع توعم

البته مرگو میدوست موقعی ک حالم بد میشع پشیمون میشم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
کسی که چند بار خودکشی کرده و فقط و فقط به خودش فکر کرده  اگه دستم بهش می رسید دو تا کشیده هم ...

کسی از زندگی کسی خبر نداره

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

عزیزم دلیلش چیه ک ب مرگ فکر میکنی؟

اگه بخاطر محبته با این چیزا ادم عزیز نمیشه فقط خودت نابود میشی اگه کسی واسش مهم نیس واست مهم نباشه ب زندگیت ادامه بده خدا هواتو داره❤

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی💫
عزیزم دلیلش چیه ک ب مرگ فکر میکنی؟ اگه بخاطر محبته با این چیزا ادم عزیز نمیشه فقط خودت نابود میشی ا ...

خدا، مفهمومی که برام از بین رفته دارم نابود میشم ایمانم داره میره

وقتی خودت خودتو دوس نداری چه انتظاری از بقیه داری؟ 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊