2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۲ ماه پیش ۷۲ کیلو بودم

در طی ۲ ماه شدم ۶۶ کیلو یعنی ۶ کیلو کم کردم 

با یکی از فامیلامون داشتم حرف میزدم گفت بهترین روش لاغری اینه که ، مثلا اگه ۲ کفگیر برنج میخوری ، بجای دو کفگیر ی کفگیر بخور ولی انقدی نخورید که سیر شید باید بعد غذاتون گرسنه بمونید و بجاش خودتونو با چیزای دیگه سیر کنید ولی سعی کنید مرغ خیلی بخورید چون چربی میسوزونع و همچنین  سفیده ی تخم مرغ آب پز

مثلا وقتی غذاتون ‌پلو با مرغه به خودتون اجازه ندین که اندازه قبل برنج بخورید ولی بجاش بیشتر از قبل مرغ بخورید 

در کل چیزایی که لاغر میکنه بخورید 

مثل ، آب ، میوه ، غذاهای آب پز و ...

البته اینم بگماااا غذای من ۳ تا ۴ قاشق برنجه

بهتره ورزشای آسون هم انجام بدین تا پوستتون شل نشه

باز سوالی داشتین در خدمتم

به علاوه رژیم شما باید اراده داشته باشید 

من حتا پیش دکترم رفتم ولی باز ارادمو نتونست قوی کنه برای رژیم 

اما نمیدونم چی شد با حرفای ی آشنای دور تحت تاثیر قرار گرفتم

من صد بار تصمیم به رژیم گرفتم اما هیچ جوره نمیشد

بله گفتم

ممنون .عزيزم نهاار سه چهار قاشق برنج ميخوري بعد شام چي ميخوري؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
ممنون .عزيزم نهاار سه چهار قاشق برنج ميخوري بعد شام چي ميخوري؟

اصلا فرقی نمیکنه که چی میخوری اما سعی کن چیزای شیرین نخوری همین 

همون غذایی که همیشه میخوردی رو بخور ولی کمش کن 

به مرور غذاتو کم کن 

بخاطر رژیم امکان داره ریزش مو بگیری 

برای پیشگیری قرص مولتی ویتامین ، آهن و قرص ویتامین بخور 

اصلا فرقی نمیکنه که چی میخوری اما سعی کن چیزای شیرین نخوری همین  همون غذایی که همیشه میخوردی ر ...

درست ميگيد من بايد شيرينيجاتو به كل حذف كنم چون رژيم ميگيرم غذامو كم ميكنم ولي شيريتيجاتو حذف نميكنم مثلا امروز يدونه شكلات ناني با چايي هام خوردم برا همينه نتيجه نميگيرم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️