2777
2789
عنوان

مامانایی ک بیداری بیایین برام بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست
فقط  این چند وقت واقعا جایی نرو که وسط کار مآبی بی نکنی دوباره از سرش بیوفته ،که بیچاره میشی ،ف ...

صندلی نگرفتم همون کنار سنگ کارشو میکنه،،چون مطمئنم صندلی رو قبول نمیکنه چون تا الان برای آب و صابون و برجسب میومده دسشویی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرایند گرفتن خاصی نداشتم من پسر بزرگم که خودش ۲سالش بود تازه تازه حرف میزد گفت پوشک نه مامان دسشویی ...

منم چون تنهام و دخترم شبا خشکه و حرف میزنه گفتم شروع کنم .

صندلی نگرفتم همون کنار سنگ کارشو میکنه،،چون مطمئنم صندلی رو قبول نمیکنه چون تا الان برای آب و صابون ...

همشون عشقن  عشق صبور باش یاد میگیره همه تا بیان از جیش بگیرن فرشاشون نجس شده و آخر بار دادن قالیشویی آخرش  یاد میگیره ولی همشون یکبار رو رو فرشا جیش میکنن خیالت راحت   

همشون عشقن  عشق صبور باش یاد میگیره همه تا بیان از جیش بگیرن فرشاشون نجس شده و آخر بار دادن قال ...

آره خیلی قربون همشون

ولی خدایی شیر گرفتن خیلی راحته تا پوشک،،،آدم میخواد ده بچه رو از شیر بگیرهاز موشک نه😂🤕🤒🥵

سلام عزیزم،دخترت چند وقتشه؟؟پسر من دوسال و پنج ماهشه دوسه روز امتحان کردم بگیرمش دیدم نه آمادگی نداره دیگه دوباره پوشک کردم،..اگه آمادگی نداره اذیتش نکن ،من پسر بزرگم رو ۱۹ماهگی گرفتم واین اشتباهمو نمیخوام برای دومی تکرار کنم...

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
سلام عزیزم،دخترت چند وقتشه؟؟پسر من دوسال و پنج ماهشه دوسه روز امتحان کردم بگیرمش دیدم نه آمادگی ندار ...

سلام 🌹،دوساله و نیم...مگه پسر اولتون برای چیشده ک میگین اشتباه؟آمادگی نداش؟کرده افتاد؟ من دخترم حرف میزنه میفهمه ینی از چن روز پیش بهتر شده ولی یکم لج میکنه بره دسشویی

سلام 🌹،دوساله و نیم...مگه پسر اولتون برای چیشده ک میگین اشتباه؟آمادگی نداش؟کرده افتاد؟ من دخترم حرف ...

پسرم از وقتی زود از پوشک گرفتم یبوست گرفت وتاهمین الان تحت درمانه،از اونور هم اخلاقش بشدت تغییر کرد ،خیلی پشیمونم ....پسر دومم کامل حرف نمیزنه ولی دستشویی رو دوست نداره منم اجباری نکردم تازمانی که خودش بخواد

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
پسرم از وقتی زود از پوشک گرفتم یبوست گرفت وتاهمین الان تحت درمانه،از اونور هم اخلاقش بشدت تغییر کرد ...

ان شاءالله هردو بتونن و بهتر بشن،،،اخه میدونی چیکار امتحان کردم باز وب کردم الان ول کنم ک دیگه ...قبلا نمی‌ترسید فقط یادش میرفت بگه،،،ولی الان فک کنم عذر میخوام شکمش سفت شده برا همین اذیت میشه...نمیدونم