بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صندلی نگرفتم همون کنار سنگ کارشو میکنه،،چون مطمئنم صندلی رو قبول نمیکنه چون تا الان برای آب و صابون ...
همشون عشقن عشق صبور باش یاد میگیره همه تا بیان از جیش بگیرن فرشاشون نجس شده و آخر بار دادن قالیشویی آخرش یاد میگیره ولی همشون یکبار رو رو فرشا جیش میکنن خیالت راحت
سلام عزیزم،دخترت چند وقتشه؟؟پسر من دوسال و پنج ماهشه دوسه روز امتحان کردم بگیرمش دیدم نه آمادگی نداره دیگه دوباره پوشک کردم،..اگه آمادگی نداره اذیتش نکن ،من پسر بزرگم رو ۱۹ماهگی گرفتم واین اشتباهمو نمیخوام برای دومی تکرار کنم...
نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
سلام عزیزم،دخترت چند وقتشه؟؟پسر من دوسال و پنج ماهشه دوسه روز امتحان کردم بگیرمش دیدم نه آمادگی ندار ...
سلام 🌹،دوساله و نیم...مگه پسر اولتون برای چیشده ک میگین اشتباه؟آمادگی نداش؟کرده افتاد؟ من دخترم حرف میزنه میفهمه ینی از چن روز پیش بهتر شده ولی یکم لج میکنه بره دسشویی
سلام 🌹،دوساله و نیم...مگه پسر اولتون برای چیشده ک میگین اشتباه؟آمادگی نداش؟کرده افتاد؟ من دخترم حرف ...
پسرم از وقتی زود از پوشک گرفتم یبوست گرفت وتاهمین الان تحت درمانه،از اونور هم اخلاقش بشدت تغییر کرد ،خیلی پشیمونم ....پسر دومم کامل حرف نمیزنه ولی دستشویی رو دوست نداره منم اجباری نکردم تازمانی که خودش بخواد
نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...