2777
2789

یک صندلی براش خریدم مخصوص جیش  با داستان وقصه وبازی و جایزه  که باید بشینه روی اون وبگه جیییییییییییش  همه براش ذوق میکردن تشویق میکردیم تا یاد گرفت صندلی گوشه سالن بود بعد رفت داخل حمام بعد دستشویی چون نمی‌توانست با فاصله نگه داره وسط راه میریخت   فرشامم جیشیر شد اصلا نزن دعواش نکن  چون بترسه دیگه نمیتونه نگه داره خودشو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماه مونده بود دوسالش تموم بشه دیدم پوشکش خشک میمونه هی زود به زود میبردمش 

اما موفقیت آمیز نبود ا اینکه کلا پوشکشو در آوردم و دیدم نه انگار آمادگی نداره چند بار خیس میکرد تو شلوارش 

خواستم دوباره پوشکش کنم باباش گفت بیخیال نهایت فرشا رو میشوریم 

روز به روز دستوشی کردن تو شلوار کمتر شد و نهایتا تموم شد ولی یه دو سه ماهی هم شب ادراری داشت 

نکته ای که مهمه اینه که اصصصلا نباید دعوا کرد فقط جدی باهاش صحبت کن یا دستشویی رو جذاب کن و اینکه بچه ها تا تو شلوار نکنن و خیسی رو حس نکنن نمیفهمن پس به نجاست خیلی حساس نباش وگرنه خیلی آدم عذاب میکشه

گاهی فقط گوش باش
یک صندلی براش خریدم مخصوص جیش  با داستان وقصه وبازی و جایزه  که باید بشینه روی اون وبگه جی ...

آره سعی دارم دعواش نمیکنم امروز روز چهارم فقط همون لحظه ک بیدار میشه نمیدونم یادش نی جیش میکنه،،یا دیشب نکرد نکرد بعد گف دارم گفتم بیا بحرف نکرد بعد گفتم برچسب بیار بزنیم اومددر دسشویی ریخت،،،کی میفهمه بهتر شده نگه داشتنش...ب نظرتون با این وضع ک لج میکنه نمیاد بزور هزار تا کلک باید ببرمش آخر خودش میگه؟🥺

دوماه مونده بود دوسالش تموم بشه دیدم پوشکش خشک میمونه هی زود به زود میبردمش  اما موفقیت آمیز ن ...

آره درس،،،امروز روز چهارمه خیلی جلو خودم گرفتم نبازم،،ولی اینک بحرفم نمیکنه بیاد همینجوری باید با کلک و برچسب و ...ببرمش نگران میشم شرطی نشه یوق

آره درس،،،امروز روز چهارمه خیلی جلو خودم گرفتم نبازم،،ولی اینک بحرفم نمیکنه بیاد همینجوری باید با کل ...

نه نه اصلا شرطی نمیشه 

پسر من برای دستشویی بزرگ خودشو نگه میداشت یبوست گرفته بود فقط 

ولی مهم ترین چیز اینه که مقاومت کنی مطمئنا از پسش بر میای خدا کمکت کنه

گاهی فقط گوش باش

اره میگه خصوصا اگه باباش ذوق کنه تشویق کنه  ما براش دست می‌زدیم  اول یک تشک پلاستیکی یک گوشه پهن کردیم گفتیم جیش اینجا  بعد صندلی داخل سالن بزار تا نخواد تا دستشویی بدوه بعد حمام که نزدیکتر بود ودرش همش باز بود تا پشت در نمونه  نزدیک سه هفت طول کشید با صندلی دوست بشه 

نه نه اصلا شرطی نمیشه  پسر من برای دستشویی بزرگ خودشو نگه میداشت یبوست گرفته بود فقط  ول ...

آره دخترمم همین دیروز برا پی پی نیا سید اصلا تو دسشویی نمی‌نمیموند مکافاتی داشتم تا آخر نصفه نصفه تو شرت کرد باز بعد نمیومد،،،ان شاءالله بتونم بحرفم نمیکنه بریم منو میکشه

ازین لگن مخصوصا بگیر بزارش کنار دسشویی تو اون عادت کنه بعد کم کم بره دسشویی

سیفونم نکش بعد دسشوییش. بعد اینکه رفت بکش

تو توالت هم که میشینه اگه جیشش نمیاد شیرآبو یه کوچولو باز کن ببینه جیشش میاد

فرایند گرفتن خاصی نداشتم من

پسر بزرگم که خودش ۲سالش بود تازه تازه حرف میزد گفت پوشک نه مامان دسشویی

خودجوش گفت

دختر و پسر وسطیم دوتاشون تنبل بودن تا نزدیکای سه پوشک میکردم بازم خودشون گفتن 

اخری هم دوساله‌ش پوشک میکنم تا خودش بگه

حوصله نجس شدن فرش ندارم اصلا

خودشون آمادگی داشته باشن میگن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
آره سعی دارم دعواش نمیکنم امروز روز چهارم فقط همون لحظه ک بیدار میشه نمیدونم یادش نی جیش میکنه،،یا د ...

فقط  این چند وقت واقعا جایی نرو که وسط کار مآبی بی نکنی دوباره از سرش بیوفته ،که بیچاره میشی ،فقط صبور باش اسباب بازیاشو بیار با اونا جیش روی صندلی رو یادش بده   دختر من بیشتر حالت بازی و سرگرمی با کمک باباش واجیش یاد گرفت   برای جلب توجه هم که بود می‌رفت میشست رو صندلی  تا بقیه بگن آفرین که بلدی  دیگه یاد گرفت 

اره میگه خصوصا اگه باباش ذوق کنه تشویق کنه  ما براش دست می‌زدیم  اول یک تشک پلاستیکی یک گو ...

اوهوم،همین صبحی بیدار شد اصرار کردم از دوستاش گفتم ک بریم مث اونا جیش کنیم و...میگف نه بعد چن دقیقه گف بریم رفتیم خبری نبود گف بعدا ،الان خوابید،میدونید شورت آموزشی پاش میکنم خاطر جمع میشه همون تو میکنه الان با شلوار تنهایه و زیر انداز پلاستیکی هم ک اصلادوس نداره روش بخوابه رو فرشم هس، جیش نکرد و خوابید ،از الان غمبرک زدم هنوز چشماش وا نشه جیش میکنه،،،البته شبا خشک میمونه همین دم آخری ک بیدار میشه میکنه تازه دیروز ک روز سوم بود برا اولین بار بعد خواب جیش کرد دوروز قبل اینجوری نبود