2777
2789
عنوان

تست ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 10390 بازدید | 90 پست
راست میگه بابا تازه خطر برای سلامتیش که هیچ برای کار و آبرو و حقوقیش هم خطر داره عزیزم😁 همه‌جوره مس ...

خوبه پس ممنونم عزیزم ببخشید دیگ من ول کن توم نیستم😂😂

خدا♥️
خوبه پس ممنونم عزیزم ببخشید دیگ من ول کن توم نیستم😂😂

نه بابا این چه حرفیه😂❤️ من شوهرم نیدل استیک که شد یک ماه قرص مصرف کرد، یعنی خود دکتر مرکزشون بهش قرص داد، ولی بودن کسای دیگه که اومدن و چون احتمالش نمیرفت بهشون قرص هم ندادن اصلا، پس نگران نباش 🥰

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا این چه حرفیه😂❤️ من شوهرم نیدل استیک که شد یک ماه قرص مصرف کرد، یعنی خود دکتر مرکزشون بهش قر ...

ممنونم عزیزم والا اون خانومه خیلی محترم جواب میداد راهنمایی میکرد بعدا بهش زنگ زدم گفتم وسایل تمیز بوده گفت حتی بخاطذ سلامتی خودم و دوتا بچمم شده اینکارو نمیکنم حتی گف ب جون بچه هام خودم مبتلا نیستم بیا ازمایش میدم اگ میترسی بعد گفتم سوزن کفت جلو چش خودتون بازکردم پیچ دادم نگرانی نداره چون یه لحظس میره تو دست خودمم

خدا♥️
نه ولی قبل بارداری اگه بری تحت نظر متخصص زنان حزو ازمایش روتین اچ ای وی رو هم مینویسه در دوران باردر ...

اون موقع دیگه چ فایده ای داره واقعا

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

[QUOTE=223663995]ممنونم عزیزم والا اون خانومه خیلی محترم جواب میداد راهنمایی میکرد بعدا بهش زنگ زدم گفتم وسایل تمیز ب ...[سلام دوست عزیز.منم مثل شما وسواس فکری گرفتم.حدود سه هفته پیش رفتم مرکز بهداشت تست پاپ اسمیر دادم.از چهار پنج روز بعدش خستگی و ضعف و گلودرد و بعد حدود چند روز پیش حالت تهوع و سردرد و خستگی و افت داخل دهان و جوش داخل گوش.همه علایم اولیه ایدز رو دارم.برام عجیبه.اخه سرماخوردگی که این‌قدر طول نمی کشه. به قول شما همه جور دردی رو تو این  سه هفته داشتم گلومم هنوز درد می‌کنه و تمام بدنم حتی خارش هم دارم و امروز درد دست و پا.شما چیکار کردین.ازمایش دادین بالاخره.اخه میترسم اون وسیله ای که باهاش پاپ اسمیر و انجام میدن که شبیه به چنگک کوچیکه هست به یه طریقی آلوده شده باشه یا خدای نکرده خود اون خانم مبتلا بوده نمیدونم واقعا همه علایم اولیه ایدز رو تقریبا دارم .ممنون میشم جوابمو بدی‌

[QUOTE=223663995]ممنونم عزیزم والا اون خانومه خیلی محترم جواب میداد راهنمایی میکرد بعدا بهش زنگ زدم ...

سلام دوست عزیز این فکر رو لطفا از ذهنت بیرون ببر وگرنه کل زندگیت بهم میریزه اولا تست پاپ اسمیر همون چنگک که ما میگی برای هر کس یکبار مصرفه حتی اون وسیله ای ک دهانه داخل و.ا.ژ‌.ن رو باز میکنه برای دهانه رحم هم پلاستیکی و یکبار مصرف هست لطفا این وسواسو از ذهن خودتون دور کنید هرچیزیو به ایدز ربط ندید مطمن باشید همه چی پاک و یکبار مصرف بوده چون اون خانومی ک تست گرفته از شماهم با ترشح بدن شما در ارتباط بوده و زیرا برای ایشون هم خطرناک هست اگر در هر شرایطی از وسایل یکبار مصرف استفاده نکنند موفق باشید

خدا♥️
[QUOTE=223663995]ممنونم عزیزم والا اون خانومه خیلی محترم جواب میداد راهنمایی میکرد بعدا بهش زنگ زدم ...

مطمن باش کسی ک خدای نکرده به این بیماری مبتلا بشه تمامی علائم رو یکجا و یک روزه پیدا نمیکنه منم این دورانو گذروندم و وحشتناک ترین دوران وسواس فکری من بود حالاهم دارم باهاش مبارزه میکنم این علائم همش اثر تلقین هست و نوشته هایی ک از پست ها و همچنین از گوگل میخونیم ناخوداگاه ذهن ما جوری تنظیم میشه ک همه علائمو تو بدن نشون بده پس نگران نباش 

منم یبار مث شما رفتم معاینه برای زنان زایمان دوروز بعد هر روز مراجعه میکردم منشیو قسم میپادم ک ایا دستکشو عوض کردن دکتر یانه چون ایشون هم اه دکتر برای تهیه وسایل میومد تو اتاق پس نگران نباش اصلا همچین کاری. هم انجام بدن حتما باید باهاشون برخورد قانونی انجام بشه البته ب شرطی که جایی ک رفتید مطب دکتر یا مرکز بهداشت پیگیری کنید از نظر رفتار بهداشتی عزیز

خدا♥️

🟡درمان و کنترل قطعی بیماری ایدز و HIV :

♦️جدیدترین و بهترین راه درمان ایدز

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

سلام عزیزم، ازش پرسیدم، همسرم میگه حتی توی گشت‌های سیار که تست میگیرن هم این شکلی از وسیله استریل نش ...

ماه بانو جان

میدونم تاپیک قدیمیه

ولی میشه اگه هستین بگید تا من یه سوال بپرسم

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼این نیز نهم بر سر غم های دگر.....

هستم عزیزم، جانم؟

من یه حالت وسواس فکری نسبت به این بیماری گرفتم تاپیکای آخرمم نگاه کنی متوجه میشی چرا

بعد کلی کلنجار تصمیم گرفتم برم بهداشت تست بدم

مسئول اصلیش نبود و کسایی که اونجا بودن گفتن انجام میدیم حالا که استرس داری

اون خط اصلی که باید میوفتاد افتاد(همونc) و دیگه خطی نیوفتاد

که گفت منفیه

حدود یکی دو دقیقه بود

ولی من خودم تا پنج دقیقه نگهش داشتم که مطمئن بشم منفیه

ولی باز خیلی استرس دارم میگم نکنه لازم بود بیشتر بمونه و زمانش کافی نبود

خواستم از همسرتون بپرسید اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید

من یه حالت وسواس فکری نسبت به این بیماری گرفتم تاپیکای آخرمم نگاه کنی متوجه میشی چرابعد کلی کلنجار ت ...

عزیزم من پرسیدم از همسرم، تست‌های رپید اگه قرار باشه مثبت دربیان همون لحظه نشون میدن این‌که بعدتر هاله بندازه اتفاق نمیفته. بعلاوه این‌که گرفتنش اصلا مهارت خاصی نمیخواد هرکسی میتونه انجام بده و اصلا برای همین طراحی شده برای همین نگران نباش که مسئولش نبوده یه وقت دقیق نباشه.

تاپیکت رو هم خوندم عزیزم، ویروسش اصلا از طریق خوردن مثلا غذا و نوشیدنی مشترک انتقال پیدا نمیکنه حتی اگه مثلا یه قطره خون باشه توش یا همچین چیزی، خیالت راحت باشه، آزمایش اون آقا هم که منفی شده قبلا. همسر من یه بار قبلا نیدل استیک شده با کسی که اچ‌آی‌وی مثبت بوده و مشکلی پیش نیومد براش، اصلا نگران نباش.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

عزیزم من پرسیدم از همسرم، تست‌های رپید اگه قرار باشه مثبت دربیان همون لحظه نشون میدن این‌که بعدتر ها ...

عزیزم عمده ی نگرانیم از همون مدت زمانش بود

خیلی ممنونم،خدا شما و همسرتون رو خیر بده