2821
2789
عنوان

💚استغفار💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 36 پست

🍃🍂کفـــاره گنـــــــاهان🍃🍂

🌸✨روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمےکنم ، مگر اینکه او را به مرض و بیماری مبتلا مےکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط مےکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم مےکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت مےکنم و یا در قبر بر او سخت مےگیرم، تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و او را وارد بهشت ڪنم ،

✨🌸و اما کسی را که مےخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم مےگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد و در همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

📚مسندالرسول ج۱ برگرفته شده از بحارالانوار ج ۶ ص۱۷

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🍃🍂کفـــاره گنـــــــاهان🍃🍂 🌸✨روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای ...

عزیزم با اجازه تون مطالبی که گذاشتید ذخیره کردم راضی باشید ممنونم 

استارتر عزیز از شما هم ممنونم به خاطر تاپیک زیباتون🙏🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیزم با اجازه تون مطالبی که گذاشتید ذخیره کردم راضی باشید ممنونم  استارتر عزیز از شما هم ممنو ...

خواهش میکنم... ان شاءالله بتونیم مطالب بیشتری بذاریم. 

التماس دعا. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
غیر از خود ذکر استغفار راه های دیگه ای هم برای استغفار هست دوستان...  من چیزایی رو که بلدم با ...

التماس دعا خيلى مشكل دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
التماس دعا خيلى مشكل دارم

چشم عزیزم محتاج دعا هستیم. 

این ماه رو از دست نده... استغفار تو این ماه چندبرابر ماه های دیگه ارزش داره... تاپیک اخرم رو ببین

چشم عزیزم محتاج دعا هستیم.  این ماه رو از دست نده... استغفار تو این ماه چندبرابر ماه های دیگه ...

گلم ختم استغفار دارم. 

ديدم و حسابى بهره بردم. 

ختم استغفار دارم اگه براتون امكان داشت شركت كنيد. 

حتى اگه پنج تا هم شده ميخوام از دعاتون بهره مند بشم عزيزم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2790
2823
2791
2779
2792