2821
2789
عنوان

💚استغفار💚

1234 بازدید | 36 پست

از حضرت آیت الله العظمی بهجت قدس سره درخواست کردم:

«یک ذکر خیلی بزرگ یادم بدهید!»

گفتند:ذکری یادتان بدهم که از جواهرهای همۀ کوه های دنیا و مروارید همه دریاها قیمتی تر باشد؟

گفتم:بله! و منتظر یک ذکر عریض و طویل خاص بودم؛ که گفتند:

استغفار... استغفار... استغفار!

اگر بدانید در این استغفار چه گنج هایی نهفته است! روح را صیقل می دهد، راه ها باز می شود و حاجت ها برآورده می شوند ...

روح خودمون رو پاکسازی کنیم🌷

غیر از خود ذکر استغفار راه های دیگه ای هم برای استغفار هست دوستان... 

من چیزایی رو که بلدم با اجازه استارتر اینجا می نویسم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

مثلا خواندن سوره حشر. 

قرائت سوره قدر در یک رکعت نمازهای واجب. 

خواندن دسته جمعی حدیث کسا. 

زمان استغفار هم مهمه... 

توی قنوت نماز وتر 70 مرتبه

بین نافله صبح و نماز صبح

بعد نماز صبح 

بعد نماز عصر 70 مرتبه

موقع خواب 11 بار سوره قدر

صبح ها 11 بار سوره توحید که محافظت بشیم از گناه نکردن 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حضرت علی (ع) می‌فرمایند:

هر کس سوره «توحید» را و سوره «قدر» را پیش از آن که خورشید طلوع کند، قرائت کند، رو نمی‌آورد و نمی‌رسد او را در آن روز گناهی، گرچه ابلیس و شیطان تلاش کند.

حضرت باقر ع می فرمایند:

هر کس سوره قدر را در هنگام خوابیدن ۱۱ بار بخواند، خداوند نوری برای او می‌آفریند که گستردگی آن جهان هستی را در برمی گیرد که در هر درجه آن هزار فرشته است و ایشان تا صبح برای قاری این سوره طلب مغفرت می‌کنند.

امام جعفر صادق (ع) فرموده اند:

هر که سوره قدر را در یکی از نماز‌های واجب قرائت کند، منادی ندا می‌دهد: ای بنده خدا گناهان گذشته تو را آمرزیده است، پس اعمالت را از سر بگیر.

امام رضا (ع) فرموده اند:

هر مومنی که هنگام وضو گرفتن سوره قدر را بخواند، از گناهانش خود خارج می‌شود، مانند آن روزی که از مادر متولد شد.

@اسماآتی  

@eliott93  

@farzaaan  

دوستان برای حاجت مون استغفار خیلی مهمه... 

در حق من هم استغفار کنید لطفا... 

الهی که به حق محمد و ال محمد به ارزومون برسیم... 

دامنتون عباس پرور به خق حضرت ام البنین س

لطفا اگه به شیوه های دیگه استغفار میکنید اینجا بگید که همه استفاده کنیم

ريزش گناهان  
رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند:
هر گاه كسى از امت من بر من صلوات فرستد و به دنبال آن بر اهل بيت من صلوات فرستد، براى او درهاى آسمان باز خواهد شد و بر او فرشتگان هفتاد بار صلوات مى فرستند؛ گر چه گنهكار بسيار خطاكار باشد. سپس از او گناهان مى ريزد، چنان كه برگ از درخت مى ريزد.

@فرانک20  

@bineshan59  

@دخترناراحت  

@دل_غمگین  

برای حاجت روایی تون و رفع اندوه دلتون 100 مرتبه استغفار میکنم... 

لطفا پست های بالا رو بخونین

ان شاءالله گره از مشکلتون وا کنه

@arqi  

@دوباره_زندگی_من  

به نیت حاجت روایی تون 100 مرتبه صلوات میفرستم

لطفا پست های بالا رو بخونید ان شاءالله اندوه دلتون رفع بشه. 

ممنون عزیزم خیلی محبت کردی❤❤❤ممنون از دعوتت به تاپیک عالی 

خواهش میکنم خدا بابا و مامان رو با پنج تن محشور کنه. 

براشون استغفار میکنم. 

@arqi     @دوباره_زندگی_من     به نیت حاجت روایی تون 100 مرتبه صلوات میفرست ...

ممنون عزیزدلم

چقد الان به استغفار نیاز دارم.

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
ممنون عزیزدلم چقد الان به استغفار نیاز دارم.

منم همین طور. 

ان شاءالله که حاجت دلت براورده بشه. 

من دلم خیلی تنگه. خیلی. اشک همدم هر لحظه امه. استغفار میکنم ته دلم شاد میشه... 

@faaatiiiii  

عزیزم استغفار برای هر حاجتی گره گشاست... به روش های مختلف میتونی استغفار کنی. 

پست های بالا رو ببین

برای حاجت روایی تون صلوات میفرستم 

منم همین طور.  ان شاءالله که حاجت دلت براورده بشه.  من دلم خیلی تنگه. خیلی. اشک همدم هر ...

❤️قوربون دلت برم خواهر

برای دل نیازمند منم دعاکن

دیگه جز خدا کسیو‌ندارم واقعا 

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
2790
2823
2791
2779
2792