2821
2789
عنوان

💚استغفار💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 36 پست
❤️قوربون دلت برم خواهر برای دل نیازمند منم دعاکن دیگه جز خدا کسیو‌ندارم واقعا  

چه بهتر. چقدر عالی که اطراف منبع اصلی خیر و برکت خالی شده. گاهی نورهای فرعی ما رو از منشا اصلی نور دور میکنه. 

گاهی دلمون به بابا و مامان و رییس و دوست و... خوشه اما همشون بیراهه ان. باید بی کس ظاهری بشیم که همه کسمون یعنی خدا به دادمون برسه. همه ما به اینجا میرسیم که هیچ کس رو نداریم... و اون وقت همه کس نمایان میشه. 

عزیزدلم با خدا حرف بزن... فقط بدون که وقتی با خدا حرف زدی این خداست که دعوتت کرده و گرنه الکی الکی ما روزی مون نمیشه با خدا حرف بزنیم... 

من برات دعا میکنم که امشب امام زمان عج توی قنوت نماز وترش برات دعا کنه. و میدونم که دعام مستجاب. چون اقا امکان نداره برای ما دعا نکنه... 

ان شاءالله این شب سحر میشه عزیزم... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه بهتر. چقدر عالی که اطراف منبع اصلی خیر و برکت خالی شده. گاهی نورهای فرعی ما رو از منشا اصلی نور د ...

از پیغامت اسکرین شات گرفتم که بارها و بارها و بارها بخونمش.

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
خواهش میکنم خدا بابا و مامان رو با پنج تن محشور کنه.  براشون استغفار میکنم.

ممنون عزیزم فدات بشم❤❤❤ان شالله حاجت دلت برآورده به خیر بشه الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
 از پیغامت اسکرین شات گرفتم که بارها و بارها و بارها بخونمش.

عزیزمممم

من یه چیزو خوب میدونم. هیچ چیز اتفاقی نیست. 

ان شاءالله بتونیم به هم توی این مسیر سخت کمک میکنیم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزمممم من یه چیزو خوب میدونم. هیچ چیز اتفاقی نیست.  ان شاءالله بتونیم به هم توی این مسیر سخ ...

منم قبول دارم عزیزم.

الهی آمین.

خیلی دعام کن خواهری.

منم تورو دعامیکنم.

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
منم قبول دارم عزیزم. الهی آمین. خیلی دعام کن خواهری. منم تورو دعامیکنم.

چشم عزیزم. حتما. 

حتما دعات میکنم. 

دعای امام زمان عج همیشه همراهت ان شاءالله 

غیر از خود ذکر استغفار راه های دیگه ای هم برای استغفار هست دوستان...  من چیزایی رو که بلدم با ...

ممنونم از مطالب عالی که گفتید🌷🌷🌷استغفار ۷۰بندی و سی بندی امیر المومنین هم شنیدم بسیار کار گشاست تو تاپیکهای قبلم زیاد پرسیدم از دوستان اگر شما هم در این مورد اطلاعی دارید بفرمایید استفاده کنیم 

@فرانک20     @bineshan59     @دخترناراحت     @دل_غمگین   ...

سلام عزیزم خیلی ممنون که صدام کردی خیلی پستای خوبی بود خدا خیرت بده انشاءالله حاجتروا بشی😘 

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

ممنونم از مطالب عالی که گفتید🌷🌷🌷استغفار ۷۰بندی و سی بندی امیر المومنین هم شنیدم بسیار کار گشاست ت ...

سلام دوست خوبم

ببخش تو تاپیکت مطلب گذاشتم... 

عزیزم استغفاراصلی همون 70 بندی هست. من هر روز 10 بندشو میخوندم با معنی و هر هفته یکبار ختم میکردم. 

معنی هر بند رو حتما بخون. توی این استغفار می فهمیم که چه چیزایی گناه بوده و ما بهش توجه نکردیم... 

ان شاءالله دوباره روزی منم بشه بخونم. 

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم:

مَنْ صَلّی عَلَیَّ فی کتابٍ، لَمْ تَزَل الملائِکَةُ تَستَغفِرُ لَه مادامَ اسمِی فی ذلکَ الکتابِِ

کسی که در نوشته‌ ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد، فرشتگان برای او استغفار می کنند.

✔️راه حلی برای آمرزش گناهان کبیره و صغیره

🔰امام رضا(علیه‌السلام):

💠گریه بر امام حسین(علیه السلام)، گناهان بزرگ را ریشه‌کن می‌کند.

💠در روایت دیگری هم میفرمایند که اگر برای امام حسین طوری گریه کنی که اشک روی صورتت جاری شود، خداوند تمام گناهات را چه بزرگ و چه کوچک و چه کم و چه زیاد می‌آمرزد.

🔰آیت الله جاودان:

💠اگر آدم غرق در گناه شود، ماهیت او عوض می‌شود و دیگر جایی جز جهنم ندارد.

💠ما دستوراتی داریم تا این تغییر ماهیت پیدا نشود. یکی از این دستورات شرکت در عزاداری امام حسین(علیه‌السلام) و گریه بر ایشان است.

💠گریه یکی از راه‌های پاک شدن است. نه اینکه سالی یک بار گریه کنیم. گناهان ما زیادتر از آن است که با یک بار گریه درست شود.

🔰آیت الله ناصری:

💠در روایتي دارد موقعی که کسی بر امام حسین (عليه السلام) گریه نماید حضرت به او نظر می کند و برایشان طلب آمرزش كرده و از پدرانشان میخواهند كه برای آن ها استغفار كنند

▪️و به او می فرمایند:

💠ای گریه كننده بر من! اگر بدانی خدا چه چیزی از ثوابها برای تو مهیا كرده، هر آینه شادی تو زیادتر از اندوه تو خواهد شد.

2790
2823
2791
2779
2792