2777
2789

به بابام‌ گفتم منو ببر خوراکی بخرم منو نبرد 

حالا فردا غذا چی ببرم تا از گشنگی تلف نشم ؟ 😔😔  تا ساعت ۳همونجاییم . بنظرتون فردا نرم خیلی دوست داشتم برم ولی نمیرم جلوی دوستام ضایع میشم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
به دوستت بگو برا تو هم بخره پولشو بعدا بهش بده

تو هیچ گروهی راهم ندادن 🙃💔 

خسته شدم واقعا  امروز دختر عمم رفت اردو همه چی براش فراهم کرد من که بچه اشم نه 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اگه آنفولانزا داشتی و بستری بودی هم واسه حال خودت و هم بقیه کاش نری فردارو می‌دونم حتما دوست داری بری ولی وقتی مریض هستیم (نه فقط به خاطر کرونا) بهتره از جمع دور باشیم بازم شرمنده خیلی دودل بودم بگم یا نه 

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
هعی منم بچه  بودم اردو میشد دوست نداشتم باهاش برم تنها بودم دلم گرفت برات☹️

من بابام پول نمیده گفتم من رو ببر مغازه نبرد 🙃💔 حالا فردا باید مثل سگ ها ته مونده غذا بقیه بخورم از روی دلسوزی که بابام خسیسه 

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اگه آنفولانزا داشتی و بستری بودی هم واسه حال خودت و هم بقیه کاش نری فردار ...

محیطمون بازه از بس که گوشه نشینم  از اول کرونا جایی نرفتیم مدرسه نبرده دیگه متنفر شدم

درکت میکنم  مثل چند سال پیش منی  چند سالته؟

۱۵

من بابام پول نمیده گفتم من رو ببر مغازه نبرد 🙃💔 حالا فردا باید مثل سگ ها ته مونده غذا بقیه ب ...

به مادرت بگو غذا بذاره برات. خودتم اگه شده نان و پنیر ببری نچسب به دیگران. اونم وقتی توی هیچ گروهی راهت ندادن

محیطمون بازه از بس که گوشه نشینم  از اول کرونا جایی نرفتیم مدرسه نبرده دیگه متنفر شدم

میدونم عزیزم پسر منم ۱۶ سالش درک میکنم دقیقا پنجم اسفند سالی که کرونا اومد میخواستم ببرنشون مشهد کنسل شد هنوز دلم یه جوری خیلی براش غصه خوردم ولی بیماری واگیردار هم نیاز به استراحت داره واسه خودت هم بعضیا واقعا بدن ضعیفی دارن رفتی سعی کن مواظب باشی 

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
 من بابام پول نمیده گفتم من رو ببر مغازه نبرد 🙃💔 حالا فردا باید مثل سگ ها ته مونده غذا بقیه ب ...

غذا به مغازه چه ربطی داره 

خو بگو مامانت یه چیزی برای فردات درست کنه دیگه !!!!

حالا یه کم از مامانت پول بگیر ،،فردا خودت خوراکی بگیر 

بعد اردو چی تو این کرونا ،،،من فکر کردم کلا این چیزا چندساله برداشته شده 

کاش میتونسم برات خوراکی بخرم . بخدا کارتم هستا

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿