2777
2789
عنوان

من بدبختم

98 بازدید | 9 پست

امسال آزمون دارم ولی فقط کتاب دارم و کلاس نمیرم رو راست باشم مامان بابام نمیتونن میگن پول داریم نگران نباش ولی به خاطر ۵۰۰ تومن کلاسم همش دعوا میکنن

امروز خیلی از تستا رو متوجه نشدم معلم هامونم جواب نمیدن

شما کلاسی چیزی رایگان نمیشناسید به مامانم گفتم نتونستم تست بزنم گفت می برمت هنرستان آخه من دلم میخواد پزشک شم دلم شکست دلم میخواست بگه باشه بیا بریم کلاس حالم از خودم بهم میخوره ایکاش ...

لطفا اگه برنامه نمیشناسید که تست ها رو توضیح میده یا فیلم های خوبی داره بهم معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه بدبختم امسال هم جایی قبول نمیشم

مثل سه سال قبل ولی آبجیم همیشه بهترین مدارس دیگه باید چیکار کنم امیدوارم اگه قراره امسال هم قبول نشم برم پیش خدا حرف مردم و ناراحتی مامان و بابام رو نبینم

امیدوارم این ساعت و از این روز به بعد موفقیت یه قدم بهت نزدیک تر بشه تنها کار من دعا کردن برای حال خ ...

دستت درد نکنه من خیلی میترسم دوستم دو سال درس نمیخوند امسال همش رتبه میاره هر روز کلاس میره ظلمه

دستت درد نکنه من خیلی میترسم دوستم دو سال درس نمیخوند امسال همش رتبه میاره هر روز کلاس میره ظلمه

نگران نباش

از نظر من تو یه ادم خیلی بیش از اندازه نگران هستی که البته اینده نگری

اما خب سعی کن کنترل کنی

هوا پیما با اون بزرگی سقوط میکنه و بعد دوباره بلند میشه

تو هم مثل هواپیما شو

نگران نباش از نظر من تو یه ادم خیلی بیش از اندازه نگران هستی که البته اینده نگری اما خب سعی کن کنترل ...

چه شکلی بخونم هیچکس نیست ازش بپرسم این درسته نیستش تستا جواب نداره

شما هوش مصنوعی نمیشناسید دانلود کنم جوابارو بهم بگه؟

چه شکلی بخونم هیچکس نیست ازش بپرسم این درسته نیستش تستا جواب نداره شما هوش مصنوعی نمیشناسید دانلود ...

والا من ازش استفاده نمیکنم

اما بهترین راه برای فهمیدن عمقی مسئله ای اگر اول خودت تلاش کنی مطمئن باش بی نتیجه نمی مونه

والا من ازش استفاده نمیکنم اما بهترین راه برای فهمیدن عمقی مسئله ای اگر اول خودت تلاش کنی مطمئن باش ...

انشالله منکه فقط دو نفر شاید بهم امید داشته باشن ولی دلم میخواست اون دو نفر مامان بابام باشن که نیستن اسمتونو نمیدونم ولی اسمم کوثر هست از خدا بخواهید کمکم کنه اون مدرسه ای که هر روز سر سجاده براش گریه میکنم نصیبم شه منم برای شما دعا میکنم ❤❤

انشالله منکه فقط دو نفر شاید بهم امید داشته باشن ولی دلم میخواست اون دو نفر مامان بابام باشن که نیست ...

عزیزم من برای همه دعا میکنم

امید رو کسی بهت نمیده

خودت باید برای امید داشتن باید تلاش کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز