2777
2789
عنوان

خرید عروس

785 بازدید | 57 پست

بچه ها من با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونم جایی بخوان برن میگن تو ببر یا مهمون باشه کار باشه سریع میگن بیا اونروز تو خواستگاری هی زنگ زنگ بیا کمک 

حالا دیروز خواهرشوهرمو بردن واسه خرید مادرشوهرم نکرده یه زنگ بهم بزنه تعارف کنه شما بیا باهاش برو رفته دختر خواهرشو فرستاده باهاشون به منم گفت تو امتحان داشتی دیگه نگفتیم منم اصلا جوابشو ندادم 

من واقعا نمیرفتم ولی زنگ میزد میگفت حداقل 

واقعا ناراحت شدم به همسرم گفتم از این به بعد از من توقع کمک نداشته باش همون دختر خاله هات میان 

رسما مارو بی ارزش میکنن بنظرتون حق دارم ناراحت شده باشم ؟ناراحتیمو نشون بدم یا خودمو سبک نکنم منم بشم مثل خودشون 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا مام همینه بدبختی و حمالی میخان ما باشیم ولی شادی خوش گذرونی کس دیگه رو میبرن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نظر همسرتون چیه؟

اونم میگه بهت زنگ میزدن باید چون تو همه کارهاشون زنگ میزنن تو این یادشون افتاد امتحان داری 

خدا وکیلی من خودم دوست ندارم جاریم تو خرید عروسیم حضور داشته باشه😑😑

من الان جاری ام ؟

من زنداداش میشم 

حق داشتی ناراحت بشی 

همسرم میگه بگو بدونن دور از جون خر نیستیم گفتم ولش کن مامانت یجوری رفتار میکنه در آخر من یچیزی بدهکار میشم 

خب مگه امتحان نداشتی  در هر حال که نمیرفتی پس الکی اوقاتت برا قوم شوهر تلخ نکن

نه نداشتم اصلا اونا تایم امتحانات منو نمیدونن

اصلا نقطه ضعف نشون نده ولی هر وقت کار داشتن بگو درس دارم خودشون دوزاریشون میفته

الان بله برونو میخوان مردارو بندازن خونه من 

همسرم میگه بگو بدونن دور از جون خر نیستیم گفتم ولش کن مامانت یجوری رفتار میکنه در آخر من یچیزی بدهکا ...

ولش کن اسی دفعه بعد زنگ زدن بگو درس نمیتونم . شعورشون برسه میفهمن . فقط دیگه کاراشونو نکن هرسری بهونه بیار . والا تو خوشی یادشون افتاده که درس داری

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ازین ب بعد بگو درس دارم.یکی در میون کاراشونو بکن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم