2777
2789
عنوان

خرید عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 57 پست
اره ولی انقدر پرو ان شوهرمو یاد میدادن بگو بیاد کمک  الان دیگه منم راحت شذم

هرچی بیشتر صمیمی باشی بیشتر کمک کنی سو استفاده گرترن هرچی باهاشون غیر صمیمی تر باشی بیشتر احترام داری تجربه ثابت کرده 😂

کاملا حق با شما بوده و حق داشتید ناراحت بشی . به نظرم یکم سرو سنگین باش حساب کار بیاد دستشون

دیگه تو هیچ کاریشون نمیرم 

اصلا بزار بگن حسوده 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی بیشتر صمیمی باشی بیشتر کمک کنی سو استفاده گرترن هرچی باهاشون غیر صمیمی تر باشی بیشتر احترام دار ...

اره بابا من که از خدامه ولی شوهرم فکر میکرد اینا واقعا خوبن الان دیددنبابا فقط مارو واسه حمالی میخوان 

ببین بنظر من همه ی عروسا مهربونن هرچی هس از زیر سر این مادرشوهراس چون یا فرق میزارن یا حرف های نیش د ...

هیچ عروسی از اول بد نیست 

کاملا حق با شما بوده و حق داشتید ناراحت بشی . به نظرم یکم سرو سنگین باش حساب کار بیاد دستشون

دیگه خودشون خواستن منم از این به بعد چیزی بگن میگم زنگ بزن خواهرزاده هات 

هیچ عروسی از اول بد نیست 

بخدا بد نیس دیدن که میگم این مادرشوهرا بجای اینکه بری خدمت و عزت شوهرای خودشون رو بکنن صفت چسبیدن به پسراشون ازبس حسودن بعد هم هرجایی می شینن میگن مادریم دیگه حس مادرانه اس این فقط یه نوع خباثت هستش دلم میخواد برم همه ی مادرشوهرا رو به سیخ بکشم جوجه کباب ازشون درس کنک   

بخدا بد نیس دیدن که میگم این مادرشوهرا بجای اینکه بری خدمت و عزت شوهرای خودشون رو بکنن صفت چسبیدن به ...

تا زن میگیرن یادشون میوفته مادری کنن قبلش هیچ یادشون نمیومد پسر دارن 

نبابا از قصده کارهاشون فک کن ساعت ۱۰شب قراره خواستگار بیاد از یه هفته قبل میدونستن اونوقت خانم ۸شب ب ...

ازینجور فکروخیالا بخوای بکنی خودتو داغون میکنه.بخدا ارزش نداره.

اکثر خانواده شوهر ازینجور برخوردها و رفتارها دارن.

شما بیخیالی طی کن.

هروقت میری خونه شون شیک واراسته (با لباس پلوخوری )برو که غافلگیر نشی😉😂

چند وقت پیش تولد خواهرزاده همسرم بود و ما رفتیم برای تبریک.جشن نگرفته بودن.فقط خودشون بودن و بقیه خانواده هم نیومده بودن.

دست بچه منو گرفتن بردن باهاش عکس گرفتن اما من و همسرم رو تعارف نکردن.

خودشونم از قبل عکساشونو گرفته بودن وقتی مارفتیم با لباس راحتی تو خونه بودن.فقط چون ما خبردادیم که داریم میایم.کیکشون رو نبریدن و منتطر بودن با دخترم عکس بگیرن.

من از اونجایی قبلا تو موقعیت مشابه چون جشن نبود لباس مجلسی نپوشیده بودم اما به اصرار باهمون لباسها عکس گرفته بودیم،اینبار لباس مناسب پوشیدم که غافلگیر نشم،اما دریغ از یه تعارف😂😂

اومدیم خونه فقط با خنده به همسرم گوشزد کردم که دیدی خواهرت به ماتعارف نکرد واسه عکس😉😂ولی درکل ندید گرفتم