2777
2789
عنوان

خرید عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نداشتم اصلا اونا تایم امتحانات منو نمیدونن

اگه امتحان هم داشتی بازم باید بهت میگفتن چون عروسشون  بودی مقصد آشناهستن برای خودت ارزش قائل شو !!!برای هرکاری داوطلب نشو مگه نوکرشون هستی  

نه نداشتم اصلا اونا تایم امتحانات منو نمیدونن

پس میخواستن نبرنت

دیگه حالا فهمیدی 

اگه تو یه خونه هستید انقد موقعیت پیش میاد که تلافی میشه و جبران میکنی براشون

ولی اصلا به روشون نیار

بی خیال

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
ولش کن اسی دفعه بعد زنگ زدن بگو درس نمیتونم . شعورشون برسه میفهمن . فقط دیگه کاراشونو نکن هرسری بهون ...

همونو بگو من اصلا میگفتنم میگفتم مامان خودتون برین یا نهایت میرفتم 

بحث ارزش قائل نشدنه 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

حق داری ناراحت بشی, ولی معمولا تو این مراسما و خریدها عروس رو صدا نمیزنن. نمیدونم چرا شاید فکر میکنن عروس قبلی حسادت میکنه .مادرشوهرمنم تو هیچ مراسمی به من چیزی نگفت, من بعد از این و اون میشنیدم

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اونم میگه بهت زنگ میزدن باید چون تو همه کارهاشون زنگ میزنن تو این یادشون افتاد امتحان داری 

خب عزیزم اگه همسرتون حق رو به شما داده و طرف شماست بنظرم دیگه لازم نیست به زبون بیاری.

فقط ازین به بعد یکم محدودتر تو کارا کمکشون کن .چطور بگم یعنی یکم سر سنگین تر برخورد کن.

البته نه اونقد شدید که همسرت ناراحت بشه.شما سر متانت و سنگینی خودت باش تا کسی جرائت نکنه بهت خرده بگیره.در همین حد که همسرت رو در جریان گذاشتی فعلا کافیه.شاید همسرت به مادرش یه گوشزد بکنه😉

از رو عصبانیت هم تصمیم نگیر.شاید واقعا منظوری نداشتن.

حرص وجوش نخور ،دنیا ارزششو نداره😉

اگه امتحان هم داشتی بازم باید بهت میگفتن چون عروسشون  بودی مقصد آشناهستن برای خودت ارزش قائل شو ...

من حداقل توقع ام این بود زنگ میزدن یه تعارف خشک و خالی میکردن نمیمردن که 

من و همسرمو همه جا بی ارزش میکنن

موقع کار خودت بهونه بیار و نرو اینکه همیشه میری توقع ایجاد میکنه که عروس باید حتماً بیاد کار کنه ولی شاید خواهرشوهرت با دخترخالش باهم صمیمی و راحت بودن و دوست داشتن باهم برن خرید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همونو بگو من اصلا میگفتنم میگفتم مامان خودتون برین یا نهایت میرفتم  بحث ارزش قائل نشدنه

انقد وقت برای تلافی داری که نگو ... فقط الان چیزی به روشون نیار . یا شوهرت خودش بگه شما چیزی نگو

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب عزیزم اگه همسرتون حق رو به شما داده و طرف شماست بنظرم دیگه لازم نیست به زبون بیاری. فقط ازین به ...

نبابا از قصده کارهاشون فک کن ساعت ۱۰شب قراره خواستگار بیاد از یه هفته قبل میدونستن اونوقت خانم ۸شب به شوهرم گفته شام بیاین اینجا بازم نگفته خواستگاریه 

شاید من میخواستم به دست لباس خوب بپوشم 

انقد وقت برای تلافی داری که نگو ... فقط الان چیزی به روشون نیار . یا شوهرت خودش بگه شما چیزی نگو

بله برون میوه گذاشتن و پذیرایی داره دیگه نمیرم تا خودش و خواهر عزیزش بزارن 

من حداقل توقع ام این بود زنگ میزدن یه تعارف خشک و خالی میکردن نمیمردن که  من و همسرمو همه جا ب ...

اره باید به روشون بیاری بهشون گله کن بگو خب مادرشوهر من عروست بودم داشتین میرفتین نباید یه زنگ به من میزدین اگه گفت امتحان داشتی بگوخب شما خبر میدادین منو بزرگ میشمردین بالاخره این یه نوع قدر از طرف شما به من بود که خبرم میکردین