2777
2789
عنوان

دوقلوها

934 بازدید | 49 پست

اونایی که دوقلو دارین از خوبی و بدی دوقلو داشتن بگین 

من دوست دارم دوقلو داشته باشم ولی خب از مشکلات بعدش میترسم 

میگن همیشه یکی از قل ها یه مشکلی مثل درست ساخته نشدن تار صوتی یا دید ضعیف و......درسته؟

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ندارم مجردم ولی اوایلش خیلی سخته نود درصد نارس بدنیا میان و میرن دستگاه تنها باشی نمیرسی حداقل تا یکسالگی همسرت خیلی باید همکاری کنه خرجشم بالاس ولی شیرینه باهم بحث میکنن باهم ست میکنن همکاری هاشون بازی کردناشون خیلی خوبه

آدم میتونه دلتنگ دستایی بشه که لمسشون نکرده!نویسنده‌ام!

من دو قلو دارم دخترم دید ضعیف دارد ولی بعد معاینه گفتن که حل شدنی هست تا دلت بخواد سخت هست ولی خب  مزایاش از معایبش بیشتر هست البته همیشه هم یه قل مشکل ندارد حالا من شانسی تاپیکتو دیدم دختر من تنبلی و استیکمات هست که از ۱۷ ماهگیش تا الان که دوسال و نه ماه هست خیلی پیشرفت کرده 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

من دو قلو پسر دارم،،۳ سالشونه،فقط میگم خیلی سخته خیلی سخت،زحمت خیلی زیادی داره،مخصوصا اگه مثل من یه شوهر غرغروی گیر داشته باشی که کمک که نکنه هیچ،همش هم طلبکار باشه

آیت،سابق هستم،حرف حق زدم تعلیق شدم

من دوقلو دارم تا قبل مدرسه رفتنشون مشکلی نداشتم ولی از وقتی رفتن مدرسه و کلاس آنلاین گذاشتن براشون دیوانه شدم دیوانهههه چون دختر و پسر هستند مدام کلاس ها شون تداخل داره و هیچ کسی هم درد منو متوجه نمیشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم