2777
2789
عنوان

دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 49 پست
دقیق یادم نیست چون موضوع برای ده سال پیش هست

آها مرسی عزیزم 

برام دعا کن آبجی ۰🙏🙏

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
۴ شب پشت هم اگر اشتباه نکنم از ۱۳ تا ۱۶ 

من شوهرم‌میگه نمیتونم شب درمیون ب زور 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آها مرسی عزیزم  برام دعا کن آبجی ۰🙏🙏

ان شاالله به زودی زود خدا بهت یک نی نی سالم و صالح بده استرس نداشته باش استرس خیلی بده

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
حس میکنم خیلی با مزه بودن😂😂😂

😁😁😁 هنوزم همونطور شیطنت دارن باوجودیکه بچه هاشون بزرگ شدن الان هنوزم مردمو سرکار میذارن عینک بدون شیشه میذارن .تو عروسیا از رقصیدن بیحال میشن هنوز همونجور باهم رفیق و صمیمین .زنگ میزنن به فک و فامیل با خطهای جدید اذیتشون میکنن میترسوننشون. خیلی روحیه خوبی دارن بااینکه درس نخوندن و تا دیپلم هم نرسیدن خیلی وضعشون خوبه خونه زندگی بهم زدن ماشاالله .یکیشون شوخ و شنگه یکیشون یکم جدیتر و آقاتر.تو این سن و سال باهم دعوا که میکنن واقعا دیدنیه ادای همو درمیارن و رازهای بچگیشونو خرابکاریاشونو لو میدن . عروسیشونم تو یه روز بوده و هردو تو یه سال پدر شدن

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز