بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوقلو دارم تا قبل مدرسه رفتنشون مشکلی نداشتم ولی از وقتی رفتن مدرسه و کلاس آنلاین گذاشتن براشون د ...
ای وااااای کارت خیلی مشکل شده منم دوقلو دارم ولی اگه من جای شما بودم مدرسه نمیفرستادم تا بعد از کرونا،باور کن اینکارو میکردم من حتی تصمیم دارم دخترمو یه سال دیرتر بفرستم که دوقلوها یه کم بیشتر درک کنن ومن بتونم به دخترم ودرساش برسم
من دوستپ با داداشش دو قلوان دوستمضعیفه از نطر بدنی همش کمردرد دست درد سردرد باقد ۱۶۵ وزنش ۴۳ گیلو ولی داداشش هیکلی قدرتمند همه چی تموم تو دوقلوها اکثرا یکی صعیف اون یکی قوی و بارداری پردردسری هس یا فشار خون یا قند خون
منم خیلی دوست داشتم دوقلو بشه دیگ یبارگی تموم بشه زایمان و بچه داری و سختیهاش و هم اینکه باهم بزرگ میشن و .... اما یدونه شد و سر همینم خیلی سختی میکشم اگ دوقلو بودن که دیگ نمیدونستم چه کنم ولی بازم میگم کاش دوقلو بودن
مادربزرگم دوقلو داشت الان دوقلوهاش چهل هشت سال سن دارن میگفت به شدت بازیگوش تنبل و مردم آزار بودن اصلا درس نمیخوندن و از مدرسه فرار میکردن وقتی ابتدایی بودن پدربزرگم بارها اونا رو گذاشته تو گونی و برده مدرسه ولی بازم دررفتن میگفت کارشون فقط خرابکاری و شیطنت بود بااینکه چندتا دیگه برادر خواهرم داشتن اما به شدت هوای همو داشتن و خودشون دوتاباهم بازی میکردن
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
دعا کن خدا به منم دوقلو بده یک قلو هرچی فقط بده ۳ ساله منتظرم
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
خب مدرسه میرفتن برات راحت تر بود،الان انلاین باید به کدوشون برسی چکار کنی وای خیلی سخته به نظرم،خدا ...
تازه من یک بچه دیگه هم دارم اونم ساعت کلاس هاش با این دوتا تداخل داره یعنی قشنگ تو این روزها دارم مرگ را جلوی چشمام میبینم و هیچ راه چاره ای هم نیست و هیچ معلمی هم درکم نمیکنه و باهام راه نمیاد
طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم