2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست
درست میگین...اشتباه کردم  و باید از پسش بربیام و خودمو درست کنم

آفرین عزیزم تو میتونی 

ببین ایشون (دانشجو پزشکیh)هم آقا هستن ولی سعی دارن به شما بفهمونن کارت اشتباهه

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤

بحث رو عوض کنیم 

کدوم شهری ؟ اونجا هم برف اومده؟

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگین...اشتباه کردم  و باید از پسش بربیام و خودمو درست کنم

حالا شد تو با شعورترین با شخصیت ترین و کاملترین انسان روی زمینی برای همین خدا میگه ماها اشرف مخلوقاتیم چون کامل ترین موجود زنده ایم پس تو هم هر روز از نظر شخصیتی کامل تر بشو و عاقلتر چون انسانی 

اقا هستم

من همیشه سعی دارم بحث منفی رو عوض کنم 

انرژی منفی اینجوری دور میشه ....

حالا شد تو با شعورترین با شخصیت ترین و کاملترین انسان روی زمینی برای همین خدا میگه ماها اشرف مخلوقات ...

درود بر شما 

اره اشتباه کردم و الان خیلی پشیمونم خیلی...

پشیمونی سودی نداره پس سعی کن کاری نکنی که بعدا پشیمون بشی

حالا شد تو با شعورترین با شخصیت ترین و کاملترین انسان روی زمینی برای همین خدا میگه ماها اشرف مخلوقات ...

دارم ب این فک میکنم منی ک هیچوقت خانوادم برام هیچی کم نزاشتن ن مالی ن عاطفی ن هیچی...

منی که هیچوقت طوری رفتار نکردم ک حتی پدرمم بهم تذکر بده 

چه بلایی سرم اومد ک انقد غرورم شکست 

گاهی اوقات میرفتم جلو آیینه سیلی میزدم به خودم...میگفتم چرا نمیفهمی هدفش یچی دیگس...

ولی انگار عقلم از دس داده بودم کلا...

امروز تصمیم گرفتم بهش بگم تموم کنیم که شاید ب خودش بیاد یکم اخلاقشو درست کنه 

یدفه یه لبخندی زد گف باشه مواظبت کن از خودت...

عصبیم از خودم خیلیییییییی 

استارتر من همیشه به بیمار ها میگم که سعی کنید کاری نکنید که پشیمون بشید ❣💜

هر چند ربطی به شغلم نداره اما پایین دفترچه بعد از تجویز اینو مینویسم و دوس دارم بهش توجه کنن