2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست
میدونین پرا ولم کرد رف؟؟؟گف تو پاسخ نیستی  نمیتونی نیازای منو ارضا کنی  دلم گرفت از دختر ...

با این حرفش که تو را فقط برای خودش میخاد و برای فروکش کردن هوسش تو را میخاست هنوز براش گریه میکنی بخدا نمیدونم چی بگم بهتون اگه عشق واقعی باشه نباید طرف و برای ارضای نیاز خودش بخاد این حیوان صفتیه ببخشید تند رفتم عصبانی شدم 

اقا هستم

عزیزم من الان نقش مشاور رو برات دارم 

اصلا فکرشو نکن برای اینکه صبرت بیشتر شه هر چقدر میتونی نماز ۲ رکعتی بخون 

بیشتر برو جاهای شلوغ تو جامعه باش 

با خانوادت صحبت کن برو گردش سرگرم درس هات شو 

شمارش رو حذف کن و حتی پرورش رو نگاه نکن 

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا دارم گریه میکنم ...فقط عصبیم خیلی عصبیم

نمیدونم چی بگم اینقدر عصبانیم که چرا بخودتون اجازه میدین با همه کس معاشرت کنید چرا ارزشتون را پایین میبرید چرا شخصیتتون را زیر سوال میبرید 

اقا هستم
نمیدونم چی بگم اینقدر عصبانیم که چرا بخودتون اجازه میدین با همه کس معاشرت کنید چرا ارزشتون را پایین ...

بخدا بار اولم بود...بخدا دارم راست میگم نکرده بودم از این کارا 🥺

بخدا بار اولم بود...بخدا دارم راست میگم نکرده بودم از این کارا 🥺

طرف خودکشی میکنه میتونه بگه اشتباه کردم بار اولم بود؟؟؟؟خدا بهت عقل داده شخصیت داده تو انسان با شعوری هستی هر انسان با شعور نمیره جایی که به شخصیتش بر بخوره 

اقا هستم

عزیزم هر جوری شده سعی داشته باش فراموش کنی 

با پسر هم دوست نشو

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤
زدم بلاکش کردم عوضیو

آفرین حالا  اصلا بهش فکر نکن ذهنتون آزاد کن 

اسمس رو فراموش کن سعی کن 

طرف خودکشی میکنه میتونه بگه اشتباه کردم بار اولم بود؟؟؟؟خدا بهت عقل داده شخصیت داده تو انسان با شعور ...

درست میگین...اشتباه کردم 

و باید از پسش بربیام و خودمو درست کنم