2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست
دارم ب این فک میکنم منی ک هیچوقت خانوادم برام هیچی کم نزاشتن ن مالی ن عاطفی ن هیچی... منی که هیچوقت ...

خوبیه ادمیزاد میدونی چیه؟اینکه میتونی اشتباهی کردی جبران کنی و ازش درس بگیری و بقول خدا توبه کنی همینکار و بکن و برای ایندت هدف تایین کن و تمام تلاشتو بکن به هدفت برسی 

اقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلتون چیه 

من بیشتر به روانشناسی علاقه دارم ولی الان دانشجو پزشکی هستم پزشک کودکان رزیدنت بیمارستان هم هستم 

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤
میدونین پرا ولم کرد رف؟؟؟گف تو پاسخ نیستی  نمیتونی نیازای منو ارضا کنی  دلم گرفت از دختر ...

چرا دلت گرفت از دختر بودنت؟ 

خداروشکر کن که یه پسر نیستی که انقد وقیح و بیشعور باشی که بخاطر نیازهای خودت با احساسات ینفر بازی کنی

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
چقدر حرفاتون خوبن و آرامبخش ..

مرسی عزیزم حتما تغییر رشته میدم و روانشناسی میخونم

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤
چرا دلت گرفت از دختر بودنت؟  خداروشکر کن که یه پسر نیستی که انقد وقیح و بیشعور باشی که بخاطر ن ...

بهش گفتم جای تو باشم روم‌نمیشه الان چیزی بگم شرمنده خودمم و مردونگیم...گف چرا شرمنده باشم؟خودت خواستی بمانی...نمیخاستی میرفتی 

یکاری میکنم  چن ماه دیگ ک ببینه و بشنوه من چه رشته ای و کجا قبول شدم و چقد حالم خوبه... حالش ب ...

ببین اگه بخاطر این میخوای درس بخونی کلا نخون 

اگه میخوای موفق بشی واسه خودت موفق شو این آدمم برا همیشه از زندگیت بنداز بیرون حتی بهش فکرم نکن 

همین ک بخوای اونو پشیمون کنی ینی هر روز میخوای بهش فکر کنی پس نمیتونی فراموشش کنی

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
کاش منم بتونم مث شماها بشم

میتونی به هدفت فکر کن درس بخون