2777
2789
عنوان

مهاجرت در سن ۳۲ سالگی کار درستیه؟

1576 بازدید | 49 پست

من شاغلم، درآمد هم به نسبت خوبه. آیا مهاجرت برای من که یه دخترم کار درستیه، بدنبال پیشرفتم، ولی نمیدونم چرا الان که پیگیر کارهام هستم استرس شدید گرفتم، اونجا هم برم وضعیت مالی من خوبه خواهد بود،  ولی همش با خودم میگم مگه آدم چقدر زنده ست که از خانواده ش دور باشه

هدفت چیه اول اینو مشخص کن دنبال چی هستی

بعدش کار و زبان چی

اینارو حل کن

غم غربت و دوری چی

میتونی تحمل کنی؟؟؟؟ 

نمیدونم عشق رو چجوری توصیف کنم ولی اینجوری بگم مثلا وسط یه بحران گیر افتادی حسابی درگیرشی و دلت گرفته به اون فکر میکنی و اوضاع برات قابل تحمل‌تر میشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا باید بگی مگه چقد زنده ام که از فرصتای پیش روم استفاده نکنم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من۲۲سالمه.الان پاکستانیم.۱۱ماه دیگه مصاحبه داریم برای رفتن ب آمریکا.خونوادم ایرانن.فقط ی خواهرم امریکاس.بنظرم بخاطر خونوادت جلوی پیشرفت خودتونگیر

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

مهاجرت از این مملکت در حال حاضر در سن ۷۰ سالگی هم کار درستیه، به شرطی که مثل من آدم وابسته‌ای نباشید

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
هدفت چیه اول اینو مشخص کن دنبال چی هستی بعدش کار و زبان چی اینارو حل کن غم غربت و دوری چی میتونی ...

ببین من شاغلم، برای ادامه تحصیل phd, فول فاند، خوب هم ادامه تحصیل و هم زندگی، یازده سال توی استانهای دیگه دور از خانواده بودم ولی به هر حال توی کشور خودم بودم. الان نمیدونم چرا استرس گرفتم، زبانم خوبه کلاس فشرده رفتم، همه مسایل اُکی هست ولی نمیدونم میشنوم بعضیا پشیمون میشن برمیگردن، میگم منم اینجوری نشم