من شاغلم، درآمد هم به نسبت خوبه. آیا مهاجرت برای من که یه دخترم کار درستیه، بدنبال پیشرفتم، ولی نمیدونم چرا الان که پیگیر کارهام هستم استرس شدید گرفتم، اونجا هم برم وضعیت مالی من خوبه خواهد بود، ولی همش با خودم میگم مگه آدم چقدر زنده ست که از خانواده ش دور باشه
از چه لحاظ؟ میتونم مزایای زندگی اونجا از نظر شما رو بپرسم؟
آلمان از لحاظ سطح زندگی و راحتی و تکنولوژی و امنیت یکی از بهترین کشورهای اروپاست زبانشون رو که بلد باشید عالیه ضمنا قبل از رفتن به اونجا کاری که قراره اونجا بکنید رو هم تعیین کنید
اسمم محمد ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
ادم اگه شرایط و روحیشو داشته باشه مهاجرت درهرسنی درسته:)
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ادم اگه شرایط و روحیشو داشته باشه مهاجرت درهرسنی درسته:)
شرایطش رو دارم، روحیه ش هم داشتم ولی الان که پیگیر کارام هستم استرس افسردگی شدید گرفتم، ده سال تنها و به دور از خانواده ولی خوب داخل ایران بوده زندگی کردم، نمیدونم الان چرا استرس دارم
شرایطش رو دارم، روحیه ش هم داشتم ولی الان که پیگیر کارام هستم استرس افسردگی شدید گرفتم، ده سال تنها ...
خب صد در صد دوری اونجا با اینجا قابل مقایسه نیست اولش ادم ترس و استرس میگیرتش
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
شکر خدا، به فکر اونا باش، من خودم تنهام، ولی گاها به فکر مامان بابا میافتم که مردد شدم، ولی خداییش اونجور که باید اونا زمان بچگی باهامون نبودن و مدام مشغول کار، ولی نمیدونم چرا استرس دارم