2777
2789
عنوان

خانما میشه مادر به دخترش حسودی کنه

308 بازدید | 22 پست

سلام خوشگلا 

خلاصه بگم اذیت نشین پدرم ارثیه پدری خ داشت مامانمم خوشگله واسه همین تو سن کم با بابام ازدواج کرده بود 

بعد از این همه سال مادرم فهمیده بابام خ بهش دروغ گفته و فریبش داده کل مالشو از دست داده توی راه....

البته پدرم حق منو خواهرمم خ ضایع کرد و بالا کشید و داد ب پسراش 

خلاصه اینکه از وقتی از بچگی یادم میاد هرجامیرفتیم از زیبایی مادرم تعریف میکردن با اینکه من دخترش بودم هیچوقت منو درنظر نمیگرفت و به قیافش خ مینازید واقعا من همیشه فک میکردم قیافم معمولیه و اعتمادبنفسم ب کل از بین رفت...حالا ک ازدواج کردم شوهرم شغل معمولی و درآمد معمولی داره ولی شکر خدا برکت داره مالش الانم ک ی زمین خریدیم ب مامانم گفتم یهو انگار شل شد خ بی حالو بی رمق جوابمو دادو سرد برخورد کرد آخه شنیدم ازش بارها ک پدرمو با بقیه مردا مقایسه میکنه مثلا ی بار بابام کوشت خریده بود کم بود بعد گفتش شوهر فلانی کارگره ۶۰۰ تومن گرفته تو ک مثلا پسر اربابی چی 

نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخام من برای بچه هام کم نذارم.

التماس دعا 

اره دیدم مادر حسادت دخترشو کرده اونم شدید

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اسمش نزار حسودی این حسرت عمر رفته هست عزیزم

یادمه بچه بود خ آروم بودم درس خون واقعا اذیتی نذاشتم بابام خ دوسداشت و همه جا ازم تعریف میکرد قشنک یادمه ب بابام میگفت چرا همش از دخترت تعریف میکنی پس من چی بابامم رفته رفته ولکرد تعریفاشو

میدونی میفهمم خودم میزنم ب اون راه 

خیلی حس بدیه 

همش از مقایسه کردن زندگی ها بوجود میاد

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

نمیدونم چرا این روزا همش مادرایی رو میبینم که بجای این که درگیر سر و سامون دادن زندگی بچهاشون باشن در گیر عقده های درونی خودشونن ،البته همه آدما کمبود هایی از بچگیشون به همراه دارن نوع کنترلش مهمه ،و بگم که مادر شما هم حق داره کل عمرش رو صرف چیزی کرده که نیست

نه مگه میشه من دخترم چیزی بخره ذوق میکنم خوشحال میشم  با این که الان خودم دارم تو شرایط خیلی خ ...

مادرم من حسرت میخوره مثلا من بگم این عطر خ خوشبوبو. سری میگه برم منم بخرم یا لباس ...

یادمه بچه بود خ آروم بودم درس خون واقعا اذیتی نذاشتم بابام خ دوسداشت و همه جا ازم تعریف میکرد قشنک ی ...

خب اینم از حسرته دیگه عزیزم و متاسفانه هیچ سودی هم نداره جز این که زندگیش رو خراب کنه