2789
عنوان

همسایه بد 😞

386 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

بچه ها جای من بودین چیکار میکردین؟ما تو خونه سازمانی زندگی میکنیم و اینجا همه نظامی هستن...خونه هاش ویلایی 

دو تا همسایه های بغلیم اصلا خوب نیستن محل نمیزارن حتی جواب سلام نمیدن بخدا اوایل خوب بودن تا سر از کارمون دراوردن دیگه قهرن نمیدونم چرااا

من شوهرم همش ماموریت میره

تنهام...چیکار کنم میترسم اینا هم اصلا محل نمیدن

وا همسایه اصلا رفتو آمد نکن نتیجه خوبی نداره من اصلا نمیدونم کین مهم نباشه برات

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

یکی از همسایه های لاین ما گفت همسایه بغلیت زیر اب شمارو پیش کل همسابه ها داره میزنه 

اخه چرا؟؟منی ک همش تنهام خدا خوش نمیاد خیلی میشینم گریه میکنم 

غربت خیلی سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حسودن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

سر از کارت در آوردن ؟همسایه های منم همینطورن متاسفانه ،ولی زیاد برام مهم نیست 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
سر از کارت در آوردن ؟همسایه های منم همینطورن متاسفانه ،ولی زیاد برام مهم نیست 

اره تا فهمیدن اسمم چیه چی دارم چی ندارم دیگه پیداشون نشد 

اما دلیل اینکه یکیشون داره بدی میگه نمیدونم شاید بخاطر اینکه تنهام ؟؟نه

من ۱۳ سال خونه سازمانی نشستم به جز سلام و علیک اونم اگه حالا دم آسانسور میدیدمشون هیچ رابطه ای باهاشون نداشتم.اصلا نمیدونستم چند تا بچه دارن و ....

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
یکی از همسایه های لاین ما گفت همسایه بغلیت زیر اب شمارو پیش کل همسابه ها داره میزنه  اخه چرا؟؟ ...

درارو قفل کن یه ماهیتابه ای😂 چاقویی چیزس کنارت بزار که دزد نیاد

سلام گوگولیا ناعنگی میقولین؟ (づ。◕‿‿◕。づ) 

مگه اسم و دارایی شما چیه که بخوان بد بشن یا بدت رو بگن؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه اسم و دارایی شما چیه که بخوان بد بشن یا بدت رو بگن؟

مثلا پیش این همسایه گفته اره اینا فلان چیزو دارن فلان ماشین دارن باز شوهرش میره ماموریت چقد پول پرستن پول ارزش نداره و این حرفا 

میگه همش داره ترو از چش میندازه

بعد ادمای خیلی کثیفی هستن یه بار از بس حیاط بو گرفته بود از اشغال ک موشا جمع شده بودن سوهر منم تذکر داد 

از اون موقع داره پیش همه بدی میگه ..من حس میکنم بخاطر اونه

اره تا فهمیدن اسمم چیه چی دارم چی ندارم دیگه پیداشون نشد  اما دلیل اینکه یکیشون داره بدی میگه ...

منم تنهام تو خونه ،گفته بودن دیوونه س 🤣🤣🤣🤣از تنهایی دیوونه شده 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم