2777
2789
عنوان

برف اومد 😍🥳💃❄🌨

478 بازدید | 39 پست

بچه ها بالاخره کرمانشاه برف بعد از ۲ سال از امروز ساعت ۴ غروب داره میباره  خدا کنه همه جای ایران برف بیاد کم آبی برطرف شه.  کجاها امروز برف بارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه، خوش به حالتون، برای ما که یکم نم بارون زد، الانم فقط داره باد میزنه و خیلی سرد شده

مگه کجایین؟  خیلی ذوق کردیم ما   منم امروز رفتم دندون پزشکی الان از لثه م کلی خون میاد  رفتم عقل بالا کشیدم نمیدونم چ کنم  ب خدا ولی برف و دیدم کلی ذوق کردم  صبح با پدرم رفتم خرید لباس ذوق اونم کردم آخه ۲ ساله مادرمو از دست دادم با خرید کردن و برف ذوق کردم

منم اصفهانم هیییچی نمیاد دوستم کرمانشاهه داره فیلم از برفا میده من دلم خواست☹

اه چ بد.  ولی شعرهای اطراف اصفهان خو سیل شده. منم الان با دهن خونی تاپیک زدم.  دندون عقل کشیدم کمی درد مکنه

مگه کجایین؟  خیلی ذوق کردیم ما   منم امروز رفتم دندون پزشکی الان از لثه م کلی خون میا ...

خدا رحمتشون کنه.‌منم مامانم رو تازه از دست دادم. چقد طول کشید یه کم سرپا بشی؟😕

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

مگه کجایین؟  خیلی ذوق کردیم ما   منم امروز رفتم دندون پزشکی الان از لثه م کلی خون میا ...

عزیز دلم، خدا رو شکر، خدا مادرتونو بیامرزه و روحشون شاد باشه و جایگاهشون در بهشت باشه انشالله🙏🙏🙏🙏😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤

عزیز دلم شمالم