2777
2789
عنوان

برف اومد 😍🥳💃❄🌨

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتشون کنه.‌منم مامانم رو تازه از دست دادم. چقد طول کشید یه کم سرپا بشی؟😕

من مادرم ۵۰ ساله بود  ۲ ساله فوت کرده. به خدا داغونم  چون مجردم و خواهر ندارم  خوشبحال هرکس که مادر داره  خدارحمت کنه مادر شما  چندساله داشت

چایی دم کن سرد شد نمک بریز قرقره کن خونریزی بند میاد  انجام دادی بیا خبرم کن

یه دندون هم ترمیم کردم.  از این برف خخخ  آیت همه موقع برف نبود الان من با ای دهنم خخ. باشه انجام میدم مرسی بانو . گاز استایل ۲ بار گذاشتم دیگه حالم بد شد نذاشتم  ولی آب سرد تو دهنم گیر دادم  بستنی هم خوردم خخ

من مادرم ۵۰ ساله بود  ۲ ساله فوت کرده. به خدا داغونم  چون مجردم و خواهر ندارم  خوشبحا ...

عزیزم. امیدوارم مادرتون شادی شما رو تو آسمونها جشن بگیرن. میدونم چه غصه ای روی دلت هست.

۷۰. ولی سالم سالم سالم بود. از کرونا. توی یک هفته.

حالا فعلا به برف برس عزیزم. ببخش حالتو بد کردم. من لواسونم. اینجا هم برفه

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

عزیزم. امیدوارم مادرتون شادی شما رو تو آسمونها جشن بگیرن. میدونم چه غصه ای روی دلت هست. ۷۰. ولی سال ...

خدارحمت کنه. به برف نمیتونم برسم خخ چون دندون عقل کشیدم یکسر خون ازش میاد ۲ ساعت پیش. هنوز شام نخوردم آش رشته و دلتون نخاد کوبیده داریم.  فقط بستنی خوردم که خونش بند بیاد فایده نداره.  دستام میلرزه از بی خوابی و خون

عزیزم. امیدوارم مادرتون شادی شما رو تو آسمونها جشن بگیرن. میدونم چه غصه ای روی دلت هست. ۷۰. ولی سال ...

نه ایراد نداره بانو.  حال من همیشه بد هست ۲ ساله. عکس برف گرفتم خواستی نگاه کن 

خدارحمت کنه. به برف نمیتونم برسم خخ چون دندون عقل کشیدم یکسر خون ازش میاد ۲ ساعت پیش. هنوز شام نخورد ...

عزیزم. کمپرس یخ بذار.

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️