مادردلتنگم مدیر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1516 عنوان برف اومد 😍🥳💃❄🌨 | مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 39 پست بچه ها بالاخره کرمانشاه برف بعد از ۲ سال از امروز ساعت ۴ غروب داره میباره خدا کنه همه جای ایران برف بیاد کم آبی برطرف شه. کجاها امروز برف بارید؟ 1400/10/27 | 22:16 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37646 به به، خیلی قشنگه، کیف میده بریم برف بازی و آدم برفی درست کنیم😍😍😍واااای خدا جونمممم عاشق برفم مرسییییییییی دوست عزیزم❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹
sph عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 2923 سلام همشهری😍چقدر خوشحال شدم گفتین کرمانشاه برف اومده من کرمانشاهیم یکساله نیومدم اونجا خیلی دلم تنگ شده😍خدا مادرتون رورحمت کنه🙏 میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
آریناجوووووون عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 492 یه دندون هم ترمیم کردم. از این برف خخخ آیت همه موقع برف نبود الان من با ای دهنم خخ. باشه ... نه فقط چایی و نمک من خودم امتحان کردم نتیجه شو دیدم
آریناجوووووون عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 492 سلام همشهری. کدوم منطقه هستی؟ شما هم خوشحال شدید یا من اینجورم. من دندون عقلم الان کشیدم &nbs ... آره خیلی مخصوصا بچه هام ما معلم هستیم عزیز
مادردلتنگم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1516 به به، خیلی قشنگه، کیف میده بریم برف بازی و آدم برفی درست کنیم😍😍😍 واااای خدا جونمممم عاشق برفم م ... خواهش میکنم
مادردلتنگم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1516 آره خیلی مخصوصا بچه هام ما معلم هستیم عزیز به سلامتی. ما نوبهار. موندم لا این دندون عقل کشیدن چه جور بخوابن خیلی خوابم میاد چشام درد میکنه. از بس کار تو خونه تنهایی انجام میدم هلاکم
مادردلتنگم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1516 سلام همشهری😍چقدر خوشحال شدم گفتین کرمانشاه برف اومده من کرمانشاهیم یکساله نیومدم اونجا خیلی دلم تنگ ... خدا رحمت کنه رفتگان شما خیلی سخته اونم من که تک دختر و مجرد وابسته مادرم بودم. آخی به سلامتی حالا کجایین؟
sph عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 2923 خدا رحمت کنه رفتگان شما خیلی سخته اونم من که تک دختر و مجرد وابسته مادرم بودم. آخی به سل ... خدا بهت صبر بده عزیزم مطمئن باش مادرت میبینتت ودعای خیرش همیشه همراهتهکرجم عزیزم ولی عاشق کرمانشاه هستم خیلی حس خوبی دارم وقتی اونجا هستم میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید