2777
2789
منم هیچی ! فقط دارم نفس می کشم  

خیلی بده. من الان چند ماهه دارم عمیق بهش فکر میکنم هدف وااااقعی زندگیمو نمیتونم تشخیص بدم چیه.

ارامش و سلامتی و خوشبختی و اینا هست ولی یعنی به جز ایناهدف دیگه ای وجود نداره که بخوایم بهش برسیم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته شغل در کوتاه مدت خوبه.مخصوصا اگه پاره وقت با شه و ازادی عمل داشته باشی و امنیت شغلی.

مهم اینا نیست . مهم درک شدن از طرف شوهره .‌ پولتو هاپولی نکنه و بگه زن زندگی نیست و ....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ادم تو رندگی هیچی سیرش نمیکنه، چون ما بینهایت طلبیم، از این جهت چون خدا بی نهایته فقط اون میتونه مار ...

اخه اینم برای ما دست نیافتنیه و چون انتزاعیه و با حواسمون لمسش نمیکنیم زود ازش دلسرد میشیم.

مهم اینا نیست . مهم درک شدن از طرف شوهره .‌ پولتو هاپولی نکنه و بگه زن زندگی نیست و ....

اره. این که طبیعیه. مخصوصا اگه شوهر کلا خسیس و... باشه. ولی اگه همسر ادم نرمالیه میشه از همون اول بهش گفت من حقوقمو پس انداز میکنم که برای خودم طلا بخرم و اگه لازم شد در اینده برای زندگیمون ازش استفاده کنیم.

اره. این که طبیعیه. مخصوصا اگه شوهر کلا خسیس و... باشه. ولی اگه همسر ادم نرمالیه میشه از همون اول به ...

اره .نرمال باشه خوبه . اما کمه نرمال ..

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

🌹کی گفته لمس کردنی نیست؟!  مثلا روضه امام حسین و اون حالت شادی بعدش! کاملا لمس کردنیه

خداییش هدفمو چی بذارم؟

حفظ یکساله قران

خوندن روانشناسی بالینی تا دکتری و زدن مطب

ادامه همین زندگی که دارم؟

چی؟چیییییییییییییی؟

خوب درست میگی ولی ادم که همیشه دلش روضه نمیخاد.

چیزای دیگه ای هم همجنس روضه توی زندگی پیدا میشه

مثلا نیت خوب داشتن برای بزرگ کردن بچه برای اینکه سرباز امام زمان بشه همونقدر حس خوب بهت میده که چای ریختن برای روضه بهت حس خوب میده، هرچقدر خالصتر حس خوب بیشتر