2777
2789
عنوان

بچها کمک خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 75 پست
نا امید نباش خدا هست همیشه هست ببین گاهی منم ب خودکشی فکر میکنم فقط فکر میکنم ولی هیچوقت هیچوقت بچها ...

خدا میدونه چقدر سعی میکنم قرص نخورم چقد چقد چقد

کاش خدا کمکم کنه

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا میدونه چقدر سعی میکنم قرص نخورم چقد چقد چقد کاش خدا کمکم کنه

خدا کمک می‌کنه داخل بدترین شرایط شاید همینکه من الان دارم بهت پیام میدم کار خدا باشه بخدا قسم من با دوتا بچه کوچیک و شیطون الان دارم ب شما پیام میدم فک کن کار خداست ک من با کلی کار الان انلاینم 

در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید
خدا کمک می‌کنه داخل بدترین شرایط شاید همینکه من الان دارم بهت پیام میدم کار خدا باشه بخدا قسم من با ...

حلالم کن که باعث ناراحتیت شدم

برام دعا کن خواهش میکنم

دیگه چه کنم اخه

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
سالمه

خداروشکر/ببین همین هم نگاه خداست ک با وجود اینهمه قرص و دارو بچتون سالمه و خواستین سقط کنین نشد شاید این بچه کور سویی امید باشه

در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید
حلالم کن که باعث ناراحتیت شدم برام دعا کن خواهش میکنم دیگه چه کنم اخه

عزیزم این چ حرفیه شما مشکلت حل بشه ناراحتی من ب جهنم/نمیتونم ببینم هم جنسم زجر بکشه و بخواد بچهاشو تنها بذاره

الکیه بابا  کسی که بخواد خودکشی کنه نی نی سایت یادش نمیوفته  اینا عقده توجه دارن

خداروشکر عقده توجه ندارم.دلم میخواست به یکی اوج دردمو بگم.بگم که من چه گناهی کردم ارثی دوقطبی شدم...چرا باید ماهی یکبار شیدا بشم  و کارای مسخره ای بکنم

گناه من چیبود مثل بقیه نیستم؟

من بالاخره یروزی این کارو میکنم.کاش شوهرم درو پنجره رو قفل نمی‌کرد.بالاخره که باز میشه بالاخره قرصامو پیدا میکنم.اصلا دوست ندارم کسیو اذیت کنم.من خواهر خودم میگفت کاش میمرد کاش خودکشی قبلیت موفق بود....و هیچوقت از کما درنمیومدی

برام هیچکس مهم نیست

فقط شوهرم برام مهمه

اونم که بعد من فراموش میکنه و ازدواج

حلالم کن که باعث ناراحتیت شدم برام دعا کن خواهش میکنم دیگه چه کنم اخه

زیاد ب چیزی فکر نکن آهنگ شاد بذار ب خودت تلقین نکن که حالت بده تلقین کن ک خوبی دوتا بچه داری خدا بهت امانت داده مواظب خودت و گل‌های زندگیت باش

خداروشکر عقده توجه ندارم.دلم میخواست به یکی اوج دردمو بگم.بگم که من چه گناهی کردم ارثی دوقطبی شدم... ...

این حرفا رو نزن عزیزم پس بچهات چی گلم؟بچهات هم میفتن زیر دست نامادری خودت ک زجر کشیده ای نذار بچه‌ات زیر دست کسی زجر کش بشن خدایی نکرده

خداروشکر عقده توجه ندارم.دلم میخواست به یکی اوج دردمو بگم.بگم که من چه گناهی کردم ارثی دوقطبی شدم... ...

اگه خودکشی کردی حلالت نمیکنم گفته باشم

این حرفا رو نزن عزیزم پس بچهات چی گلم؟بچهات هم میفتن زیر دست نامادری خودت ک زجر کشیده ای نذار بچه‌ات ...

من فقط یه تاول سرطانی واسه همسرمم

نگو عزیزم خدا نخواسته باشه خدا از اونایی ک اذیتت کردن نگذره ببین چیکارت گردنه ک راجع ب خودت اینطور فکر میکنی

همیشه آرزوم بود استاد دانشگاه بشم

شدم

آرزو داشتم با عشقم ازدواج کنم

ازدواج کردم

اما الان دیگه حتی دانشگاه رفتن برام تنفر شده

بااین مریضی شدم درده بی درمونه شوهرم

هیچ وقت به درد کسی نخوردم

عزیزم منم گاهی اینقدر از زندگی سیر میشم گلم همه ی ما کلی مشکل داریم هممون داریم روزانه با مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم شما بخاطر بارداریتون هم هست حساستر شدین از خدا میخوام روی خوش زندگی رو بهتون نشون بده/جان بچهات بلایی سر خودت نیاری خواهش میکنم

همیشه آرزوم بود استاد دانشگاه بشم شدم آرزو داشتم با عشقم ازدواج کنم ازدواج کردم اما الان دیگه حت ...

خوبه بازم ب آرزوهات رسیدی منی که همیشه بهترین بودم دوران مدرسه چند ترم هم دانشگاه رفتم ولی بعدش ب دلایلی نشد حتی آرزو درس خواندن هم ب دلم مونده الان دوستام فامیلم باور نمیکنن ک من درسمو ادامه ندادم از بس عاشق درس و کتاب و تحصیل بودم