2777
2789
عنوان

بچها کمک خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 75 پست
عزیزم منم گاهی اینقدر از زندگی سیر میشم گلم همه ی ما کلی مشکل داریم هممون داریم روزانه با مشکلات دست ...

یبار پسرم با گریه بیدار شد دوید اتاق منو از خواب بیدار کرد گفت مامان زنده ای؟خواب دیدم خودتو پرت کردی.مامان توروخدا من و آجی رو تنها نذار

گفتم تو خودت گفتی مریضی آبرومو جلو دوستام میبری

گفت غلط کردم اونو بهم یاد داده بودن بهت یگم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
یبار پسرم با گریه بیدار شد دوید اتاق منو از خواب بیدار کرد گفت مامان زنده ای؟خواب دیدم خودتو پرت کرد ...

اخی الهی چطور دلت میاد ب خودکشی فکر کنی با وجود بچهات

در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی الهی چطور دلت میاد ب خودکشی فکر کنی با وجود بچهات

دست خودم نیست

من از گناهش خیلی میترسم

اما وقتی عقلم کارنکنه دیگه دست خودم نیست

من توهم میزنم هذیون میگم

اکثر خودکشی هام تو دوران شیدایی و توهم بوده

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
یبار پسرم با گریه بیدار شد دوید اتاق منو از خواب بیدار کرد گفت مامان زنده ای؟خواب دیدم خودتو پرت کرد ...

بخدا دلم برا بچهات میسوزه گناه دارن بیچاره ها تو رو خدا بهشون فکر کن نذار بی مادر بی عشق بزرگ بشن/حتی اگه مریضترین مادر دنیا باشی برا بچهات بهترینی شک نکن

در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید
بخدا دلم برا بچهات میسوزه گناه دارن بیچاره ها تو رو خدا بهشون فکر کن نذار بی مادر بی عشق بزرگ بشن/حت ...

شوهرمم میگه حتی اگه خدایی نکرده مجنون مجنونم بشی من ولت نمیکنم پس بذار باهات زندگی کنم

دست خودم نیست من از گناهش خیلی میترسم اما وقتی عقلم کارنکنه دیگه دست خودم نیست من توهم میزنم هذیو ...

اره بترس این دنیا که زجر کشیدی نذار اون دنیات هم زجر بکشی برا وقتایی هم ک حالتون بد میشه برشوهرتون بگید حواسش بهتون باشه

بخدا دلم برا بچهات میسوزه گناه دارن بیچاره ها تو رو خدا بهشون فکر کن نذار بی مادر بی عشق بزرگ بشن/حت ...

دقیقا بچه ها خیلیییی ماماناشونو دوست دارن هیچ کسی نمیتونه جای مادر رو پر کنه

شوهرمم میگه حتی اگه خدایی نکرده مجنون مجنونم بشی من ولت نمیکنم پس بذار باهات زندگی کنم

پس بیچاره دیگه باید چیکار کنه ک حالت خوب بشه بخدا باید قدر این همسرو بدونی تو رو خدا یا علی بگو ب کمک همسرت سعی کن هر چ زودتر خوب بشی قوی باش عزیزم من شک ندارم میتونی خوب بشی

دخترم هی میپره شکمم میبوسه میگه مامان کی داداش کوچولو میاد:(

اره والا هیچکس مثل مادر نمیشه

وای الهی/بچهای ب این خوبی و شیرینی داری دیگه حتی فکرت هم سمت این چیزا نره ک خودم پیدات میکنم حسابتو میرسم دختر بد 

دوستای عزیزم ببخشید منو

شوهرم قرص آرامبخش آورده که بخوابم.شبتون بخیر

حلالم کنیدببخشید اذیتتون کردم.تمنا درخواست دوستی دادم

من بهت درخواست دوستی دادم هر وقت دلت گرفت ب خودم پیام بده سعی میکنم کمکت کنم عزیزم تو هم جای خواهرم

خداروشکر عقده توجه ندارم.دلم میخواست به یکی اوج دردمو بگم.بگم که من چه گناهی کردم ارثی دوقطبی شدم... ...

پس زودتر یه راهی پیدا کن خودتو بکش اینقدر همه رو عذاب نده 

موفق باشی 

پیشاپیش خدا رحمتت کنه🤣

2790
2778
2791
2779
2792