2777
2789
عنوان

بچها کمک خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 75 پست

من کمبود توجه ندارم

شوهرم خیلی دوسم داره ۶ ساله مریضم یبار ناشکری نکرده

هزاربار گفتم طلاقم بده تو حق زندگی داری...

تو تاپیک آخرم نوشتم خانواده خودم چیکارا که نکردن

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کمبود توجه ندارم شوهرم خیلی دوسم داره ۶ ساله مریضم یبار ناشکری نکرده هزاربار گفتم طلاقم بده تو ...

پس بخاطر بچه‌ات بلایی سر خودت نیار بچهات گناه دارن بخدا

در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید

من شوهرم بارها گریه کرده گفته چرا من تورو انقد دوست دارم خدامیخواد تورو ازم بگیره...

منو چندبار برد کربلا و هزاران بار زیارت که حالم خوب بشه

من بارها بستری شدم

قرص میخورم

داروی گیاهی هم

شوک هم زدن

اما من تا میرم فاز شیدایی فقط سو مصرف کلونازپام و زولپیدوم دارنم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
اره خواهر شما ک مارو نصف جون کردین

شوهرم فهمیده حالم سرجاش نیست

تراس ها و قفل زده

در خونه قفله

الانم گفت برو اتاق والدین بخواب دیدم درو روم قفل کرد.

من شوهرم بارها گریه کرده گفته چرا من تورو انقد دوست دارم خدامیخواد تورو ازم بگیره... منو چندبار برد ...

پس شوهر ب این خوبی داری دوتا فرشته داری چطور دلت میاد همه داخل این دوره مشکل روحی دارن والا مگه فقط شمایی/من خیلی نگرانت شدم

در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید

من الان باردارم

ببین من پدر و مادرم دوست ندارن من پیششون باشم.همش میگن مایه شرم مایی ای کاش بمیری

الان این قرصا چه بلایی سر بچه ی تو شکمم میاره؟

میشه مثل همون بچه ایم ناقص بدنیا اومد و مرد؟

کی براش مهمه؟

یبار با قرص خودکشی کرده بودم رفتم کما.شوهرم دیده بود بیدار نمیشم بغل کرده بود برده بود بیمارستان

وقتی بهوش اومدم خواهرم زنگ زد تو بیمارستان بودم هنوز.با شوهرم حرف می‌زد شنیدم گفت که چرا بردیش میذاشتی میمرد یا حداقل دفعه بعد خودکشی کرد بذار بمیره

شوهرم فحشم کشید بهش گفت تو خفه شو شماها مریضش کردید دیگه حق ندارید به زنم زنگ بزنید اذیتش کنید

من هرروز کتک میخوردم خونه بابام.پدر من خودش دوقطبی من ازون به ارث بردم

خدا میدونه از دست اینا زود ازدواج کردم.حالم خوب بود تااینکه ۶ سال پیش بیماری خفته من خودشو رو کرد

شوهرم فهمیده حالم سرجاش نیست تراس ها و قفل زده در خونه قفله الانم گفت برو اتاق والدین بخواب دیدم ...

خوب کاری کرده دستش درد نکنه تو رو خدا اذیتش نکن اون هم گناه داره شما هم ب خودکشی فکر نکن میخوای بچه‌ات زیر دست نامادری بزرگ بشه؟

این بچه بااین قرصا دوز بالا چی سرش میاد؟میترسم

من نمیتونم جلوی قرص خوردنمو بگیرم.یبار قطع کردم یهو تشنج شدم

من الان باردارم ببین من پدر و مادرم دوست ندارن من پیششون باشم.همش میگن مایه شرم مایی ای کاش بمیری ...

اصلا برات مهم نباشه در عوض ببین خدا چ شوهری بهت داده ایشالا خدا سر خودشون بیاره ک اذیتت نکنن و بفهمم دلت رو شکستن شده بخاطر لج اونا هم خودت رو نجات بده بخاطر بچه‌ات/پس ببین خواهر و مادری نداری که حداقل مواظب بچهات باشن میخوای خودتو از بچه‌ات بگیری که بیفتن زیر دست ی عده آدم خدانشناس؟

من الان باردارم ببین من پدر و مادرم دوست ندارن من پیششون باشم.همش میگن مایه شرم مایی ای کاش بمیری ...

عزیزم چطور دکتر بچت رو سقط نکرده با مصرف این همه دارو؟یا دستور سقط ندادن؟

جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را

نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را

عزیزم چطور دکتر بچت رو سقط نکرده با مصرف این همه دارو؟یا دستور سقط ندادن؟

قبول نمیکننن.خودم قرص و دارو خوردم نیفتاد

جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را

نا امید نباش خدا هست همیشه هست ببین گاهی منم ب خودکشی فکر میکنم فقط فکر میکنم ولی هیچوقت هیچوقت بچهام رو تنها نمیذارم چون همه امیدشون منم بخاطر بچهات قوی باش ب خدا توکل کن

قبول نمیکننن.خودم قرص و دارو خوردم نیفتاد

عزیزم سونو دادی سالم بود؟اگه ناقص باشه خب حتما سقط میکنن