2777
2789
عنوان

پیتزا

113 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان دلم😄😄😄میگم من تو توستر شیرینی یا پیتزا میپزم زیرش میسوزه.فقط کیک نمیسوزه.بنظرتون دماش بالاس یا مشکل دیگه ایه؟سینی شیرینی پزی و سینی نون ریزه هم طبقه زیر هستن و شیرینی یا پیتزا رو طبقه بالاتر میزارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پیتزا خوری پیرکس درست کن که کف ظرفو ببینی.بعد از ۲۰دقیقه حتما زیرشو چک کن.

آره ایده خوبیه.ولی خب میخوام بدونم علتش چیه🤔🤔

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دما برا پیتزا بزار رو ۲۰ دقیقه دما ۱۳۰ اگه دیدی دوست داری روش برشته تر باشه از رو روشنش کن

آره من دماشو زیاد گذاشتم.رو ۱۶۰ یا ۱۷۰ بود فک کنم نزدیک ۳۰ دیقه

زمان و دماش زیاده حتما.من با دمای ۱۵۰، ۲۰ دقیقه میذارم.یه چند دقیقه هم فقط گریل رو روشن میکنم که روش ...

خمیر خودت درست میکنی؟یا آماده

خودم درست میکنم.

تو طبقه چند میزاری؟بنظرت بخاطر اون سینی ها ک طبقه های زیره نیس؟

خودم درست میکنم.

دو تا المنت باهم روشن میکنی؟